Παγιδευμένοι: H Άννα ακολουθεί τον δολοφόνο του Άγγελου & εξοργίζει τον Δημήτρη - Θα ερωτευτεί ο Θοδωρής την Λίνα;

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια....

Για ακόμα μία φορά αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστικές οι εξελίξεις, στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1,  Παγιδευμένοι.

Στο επεισόδιο της Tρίτης 31/1, είδαμε τον Δημήτρη να παραιτείται από Εισαγγελέας, ενώ η Άννα επισκέπτεται ψυχολόγο στις φυλακές, ώστε να μπορέσει να θυμηθεί. 

Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος από τις εξελίξεις, προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βγάλει την γυναίκα που αγαπά από την φυλακή. 

Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για αυτόν, αφού θέλει να αποδείξει την αθωότητά της και θα το κάνει με κάθε τρόπο. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Tελικά η όμορφη δικηγόρος θα βγει από τη φυλακή και θα αφεθεί ολοκληρωτικά στον Δημήτρη της. 

Η ερωτική εξομολόγηση της Άννας

Μάλιστα μετά την αποφυλάκιση της, θα δούμε και μία πολύ τρυφερή σκηνή τους. Η Άννα θα πάει στο σπίτι του Δημήτρη, θα του εξομολογηθεί τα συναισθήματα της για άλλη μία φορά και θα κοιμηθούν στο κρεβάτι του. 

''Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι ανήκω κάπου, του λέει. Όλα μου τα συναισθήματα, ξεκινούσαν και τελείωναν σε αυτόν τον καναπέ. Και τώρα είμαι εδώ και αν το θες και εσύ μπορούμε να κοιμηθούμε αγκαλιά''. 

Λίγες ημέρες μετά θα μάθει πως ο Δημήτρης παραιτήθηκε από εισαγγελέας και εκεί θα έρθει ο πρώτος μεγάλος τσακωμός τους. ''Δεν σου ζήτησα ποτέ να παραιτηθείς. Γιατί το έκανες; ''. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Το ζευγάρι, θα βρεθεί στο δάσος που εκτυλίχθηκε το μαρτύριο για την Άννα. Πρόθεση του Δημήτρη είναι να την κάνει να θυμηθεί τα πάντα και η ίδια θα το κάνει. Θα θυμηθεί ποιος πυροβόλησε τον Άγγελο. ''Δεν ήμουν εγώ, δεν το έκανα εγώ Δημήτρη'', θα του πει. 

Εκεί θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα φιλί... Θα τα καταφέρουν ή κάτι θα τους σταματήσει; 

Η τρυφερή σκηνή με το φιλί

Ο Δημήτρης εργάζεται πλέον ως δικηγόρος δίπλα στην Άννα. Μετακομίζει στο γραφείο της, όπου εκεί οι δυο τους προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες. Η Άννα νιώθει υπαίτια για την παραίτηση του Δημήτρη, αφού ξέρει πολύ καλά πως το επάγγελμα που αγαπά, είναι αυτό του Εισαγγελέα

Παρόλα αυτά ο ίδιος, της επισημαίνει πως για πρώτη φορά στη ζωή του έκανε κάτι που πραγματικά ένιωσε σωστό! Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά ενώ το φιλί που όλοι περιμένουν, δεν θα αργήσει να πέσει. Καθώς τσακώνονται μία μέρα στο γραφείο, ο Δημήτρης δεν θα αντέξει, θα την αρπάξει και θα κάνει αυτό που τόσο επιθυμεί! Θα την φιλήσει με πάθος... 

Ο Ανδρέας μένει με την κόρη του

Η ζωή του Ανδρέα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, αφού μετά από 16 χρόνια, έμαθε πως έχει μία κόρη. Η Δανάη δεν γνωρίζει τίποτα προς το παρόν, θα το μάθει όμως και αργότερα θα πάει να μείνει με τον πατέρα της. Η κατάσταση στο σπίτι της είναι άθλια και δεν έχει την υποστήριξη κανενός. 

Στο σπίτι του μπαμπά της θα βρει ζεστασιά, αγάπη, ενώ οι δυο τους θα δημιουργήσουν μία πολύ τρυφερή σχέση. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Η Άννα ακολουθεί τον δολοφόνο του Άγγελου;

Mόλις η Άννα βγει από τη φυλακή θα προσπαθήσει μαζί με τον Δημήτρη να βρει τον δολοφόνο του Άγγελου. Θα τα καταφέρει; 

Μάλιστα σε μία απελπισμένη της προσπάθεια να τον πιάσει, θα τον ακολουθήσει, κάτι που θα κάνει το Δημήτρη έξαλλο για άλλη μια φορα. ''Πάλι τα ίδια κάνεις; Tι θα κάνω μαζί σου;'' θα της πει. 

Aπο την άλλη μπορεί να δούμε και έναν νέο έρωτα ανάμεσα στον Θοδωρή και την Λίνα. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα , είδαμε και την πρωτη του γνωριμία. 

Επεισόδιο 32

Η απόφαση του Δημήτρη πέφτει σαν βόμβα.

Οι άκαρπες προσπάθειες της Κλειώς να μάθει από τον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά, εξοργίζουν τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να την εκβιάσει ακόμα περισσότερο με την κόρη της.

 

 

Η Άννα στη φυλακή νιώθει ανίκανη να βοηθήσει τον εαυτό της.

Στην παρέα του Άκη, της Νεφέλης και της Λίνας μπαίνει πλέον και η Δανάη, ενώ ο Άκης ετοιμάζει μία επικίνδυνη δουλειά και θέλει να εμπλέξει και τον Θοδωρή. Θα δεχτεί ο Θοδωρής να βάλει πάλι σε κίνδυνο τον εαυτό του;

 

 

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από τη φυλακή μέχρι τη δίκη. Και θα φτάσει πολύ κοντά. Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα. Τι απόφαση θα πάρει; Θα αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που αγαπάει;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ