Ο σέξι χορός της βασίλισσας Μάξιμα, ακολουθεί ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος - Χρώμα και ενέργεια στην Αρούμπα (φωτό & βίντεο)

Το ταξίδι του βασιλικού ζεύγους και της διαδόχου

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος, η βασίλισσα Μάξιμα και η διάδοχος πριγκίπισσα Αικατερίνη - Αμαλία πραγματοποίησαν επίσημο ταξίδι στην Αρούμπα - νησιωτική χώρα, τμήμα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών.

Η επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας και της μεγάλης τους κόρης ολοκληρώθηκε με το Φεστιβάλ Bon Bini. Εκεί οι royals είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τοπικά έθιμα και να και παρακολουθούν μουσικές παραστάσεις.

Μάλιστα «έριξαν» και έναν σέξι χορό, όπως βλέπουμε και στο σχετικό βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο επίσημο Instagram της βασιλικής οικογένειας. 

Η Μάξιμα, η οποία φορά ένα ασπρόμαυρο φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, «σέρνει» τον χορό, ενώ λίγο πιο πίσω της βλέπουμε - εξίσου ενθουσιασμένο - τον Ολλανδό μονάρχη, ανάμεσα στους καρναβαλιστές, με ένα μπλε παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο. Χρώμα και ενέργεια!

Η βασίλισσα της Ολλανδίας και η πριγκίπισσα του Orange (σ.σ. ο τίτλος που κατέχει η διάδοχος) έβαλαν στην βαλίτσα τους διαφόρων ειδών συνολάκια.

Στις φωτογραφίες από το ταξίδι τους βλέπουμε την Μάξιμα να φορά ένα κομψό φουστάνι σε παστέλ αποχρώσεις με ανάλογο καπέλο - τουρμπάνι, ένα φόρεμα σε πορτοκαλί τόνους, αλλά και ένα κατακκόκινο.

Ακόμα εμφανίστηκε με ένα λευκό παντελόνι και μπλούζα συνυδυασμένα με ένα μπλε σακάκι και μια ολόσωμη φόρμα - σαφάρι. 

Η μεγάλη της κόρη ήταν λίγο πιο «συντηρητική» από την πλουμιστή μαμά της, με την ίδια να παίρνει μαζί της ένα λινό λευκό κοστούμι με μπεζ ρίγες, ένα λευκό παντελόνι το οποίο φόρεσε μαζί με μία καναρινί πουκαμίσα, αλλά και με ένα πράσινο πουκάμισο, καθώς και ένα όμορφο, αέρινο φόρεμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ