Salma Hayek: Η υπέροχη τουαλέτα που φόρεσε στον γάμο του Marc Anthony & της Nadia Ferreira - Mint με αβυσσαλέο ντεκολτέ (φωτό)

«Ζήτω η αγάπη»

Η Salma Hayek ήταν ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους, στον γάμο του Marc Anthony με την καλλονή Nadia Ferreira.

Η 56χρονη σταρ του σινεμά μοιράστηκε με τους 22.6 εκατομμύρια followers της στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε το υπέροχο φόρεμα που φόρεσε στην τελετή.

«Λίγο πριν μπω στο αυτοκίνητο για να πάω να γιορτάσω την αγάπη των φίλων μου @marcanthony και @nadiatferreira. Ζήτω η αγάπη ❤️!! Και ζήτω η salsa» έγραψε στην ανάρτησή της.

Photo: Instagram/@salmahayek

Η Hayek ήταν ντυμένη με μια μία τουλέτα σε mint χρώμα, που είχε κάπα, βαθύ ντεκολτέ και αστραφτερές λεπτομέρειες στο μπούστο. Το φουστάνι της ήταν μια δημιουργία του Giambattista Valli.

Το look τη ολοκληρώθηκε με διαμαντένια βραχιόλια και σκουλαρίκια, ενώ στα χείλη της φορούσε ένα κατακκόκινο κραγιόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος τραγουδιστής, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με την Jennifer Lopez - έχουν αποκτήσει μαζί τα 14χρονα δίδυμα Emme και Max -παντρεύτηκε την 23χρονη πρώην Μις  Miss Universe, πριν από λίγες ημέρες στο Μαϊάμι.

Δείτε επίσης: 

Εκείνος 54 εκείνη 23! Την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου παντρεύτηκε ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ, Μάρκ Άντονι - Ο 4ος γάμος του (φωτό)

Γάμος Marc Anthony: Η Victoria Beckham έφτιαξε τα φορέματα των παράνυμφων - Τα νυφικά της καλλονής Nadia Ferreira (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ