Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: '' Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι μια υπέροχη περίπτωση - Μετά την ακρόαση για τους "Παγιδευμένους" έκλαιγα 2 ώρες''

''Όταν πήγα στην Αγγλία, δούλευα για να βιοπορίζομαι αλλά παρέμενα ηθοποιός. Γύρισα στην Ελλάδα για τους "Παγιδευμένους," μετακόμισα μέσα σε δύο μέρες'' είπε

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 1/2 η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

H Άννα των Παγιδευμένων μίλησε για όλους και για όλα, για την επιτυχία της σειράς, την ζωή της στο Λονδίνο και τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, τον συμπτωταγωνιστή της. 

 

 

Παράλληλα, αποκάλυψε γιατί έβαλε τα κλάματα μετά την πρώτη ακρόαση.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μεγάλωσε στον Πειραιά, έχει ρίζες από Πολωνία και Κεφαλλονιά και, όπως εξομολογήθηκε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η οικογένειά της είχε πάντα σχέση με την τέχνη.

 

 

«Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους “Παγιδευμένους”. Μετακόμισα μέσα σε 2 μέρες.

 

 

 

 

Δεν πήγα με γνώμονα την επιτυχία αλλά το ένστικτο”. Μετά την ακρόαση για τους Παγιδευμένους μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα 2 ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση. Είχα πάει άυπνη, νηστική, μετά από 8ωρη βάρδια που δούλευα στο Λονδίνο», είπε αρχικά η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

 

 

 

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ εξομολογήθηκε: «Πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός στην Γ΄Λυκείου. Μετά από ένα μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο σκέφτηκα ότι αυτοί κάνουν ό,τι μου αρέσει να κάνω. Στο Λύκειο δεν μπορούσα να διαβάσω δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ έδωσα Πανελλήνιες μόνο και μόνο για το φοιτητικό πάσο.

Τον πρώτο χρόνο πήγα σε ιδιωτική σχολή, τον δεύτερο ξανάδωσα στο Εθνικό για να τους θυμίζω ότι υπάρχει μία τρελή που έρχεται κάθε χρόνο και τη δεύτερη χρονιά μπήκα. Με το πού μπήκα στη δραματική αποδέχτηκα ότι δεν θα παίρνω όλες τις δουλειές, και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη».

 

 

Παντού υπάρχει ανταγωνισμός απλώς στον δικό μας χώρο το βλέπεις κιόλας. Περιμένεις σε μία αίθουσα για κάστινγκ και βλέπεις", ενώ συμπλήρωσε: "Με το πού μπήκα στη δραματική αποδέχτηκα ότι δεν θα παίρνω όλες τις δουλειές, και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη".

 

 

Όσον αφορά τους "Παγιδευμένους", την πετυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός αποκάλυψε: "Γύρισα στην Ελλάδα για τους "Παγιδευμένους". Μετακόμισα μέσα σε 2 μέρες. Δεν πήγα με γνώμονα την επιτυχία αλλά το ένστικτο". H ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε: "Μετά την ακρόαση για τους Παγιδευμένους μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα 2 ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση".

Τι είπε για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη 

 

 

Όταν ρωτήθηκε για τον αγαπημένο της συμπρωταγωνιστεί, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια. '' Ο Μιχάλης είναι μια υπέροχη περίπτωση. Είναι δώρο να συνεργάζομαι μαζί του. Είναι μία δουλειά απαιτητική και είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να βασιστώ πάνω του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ