Στα τάρταρα τα οικονομικά της Victoria Beckham: «Ζημιά» ύψους 66, 3 εκατ λιρών για το brand της - από την ίδρυσή του το 2008

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εταιρείας

Η «αυτοκρατορία» μόδας και καλλυντικών της Victoria Beckham έχει καταγράψει απώλειες ύψους 66,3 εκατομμυρίων λιρών από την ίδρυσή της, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία - παρά την «διψήφια αύξηση των πωλήσεων».

Σύμφωνα με την Mirror, οι τελευταίοι λογαριασμοί της Victoria Beckham Holdings Ltd δείχνουν ότι είχε ζημιές £5.887.036 το 2021, από £8.581.944 το 2020.

Όμως, οι συνολικές απώλειες - το συσσωρευμένο ποσό από την ίδρυση της εταιρείας πριν από 15 χρόνια - ανέρχονται σε £66,3 εκατομμύρια.

Τα διευθυντικά στελέχη δεν έλαβαν μέρισμα, παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις «είδαν» αύξηση κατά 13% - από £36 εκατομμύρια σε £41 εκατομμύρια.

Το brand πολυτελείας, που ιδρύθηκε το 2008 με μια μικρή συλλογή φορεμάτων, έχει πλέον επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, προσθέτοντας νέους πελάτες σε Ερώπη και Μέση Ανατολή. 

Στους ετήσιους λογαριασμούς που κατατέθηκαν αυτή την εβδομάδα αναφέρεται ότι η επωνυμία επεκτείνεται επίσης σε νέα προϊόντα, με την κυκλοφορία δερμάτινων ειδών και της σειράς VB Body.

Ακόμα προστίθεται ότι η εταιρεία συνέχισε να «γιορτάζει την καινοτόμο συνεργασία της για την περιποίηση της επιδερμίδας» με τον Augustinus Bader. Αλλά «απαιτούσε εισφορά μετρητών 2 εκατομμυρίων λιρών», ενώ οι «τελικοί μέτοχοι παρείχαν επιπλέον δάνεια 0,6 εκατομμυρίων λιρών στον όμιλο».

Στα οικονομικά αρχεία αναφέρεται ακόμα ότι η Victoria Beckham Holdings Ltd είχε κερδίσει 19 βραβεία για τα «πολυτελή, υψηλής απόδοσης» προϊόντα της και ότι έχει δημιουργήσει μια «σημαντική κοινότητα πιστών πελατών».

Για την ιστορία η αξία της Victoria και του David Beckham υπολογίζεται στα 450 εκατομμύρια δολάρια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ