Κολοράντο: Αρκούδα… diva! Στήθηκε μπροστά στην κάμερα και έβγαλε 400 selfies - Δείτε φωτό & βίντεο

«Από τις 580 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, περίπου 400 ήταν selfies της αρκούδας»

Μπορεί τις περισσότερες φορές οι κάμερες που στήνονται για να καταγράφουν τις κινήσεις άγριων ζώων να τα αποθανατίζουν να ξύνονται, να κοιμούνται ή να τρώνε, ωστόσο στην περίπτωση μιας αρκούδας, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά! 

Το θηλαστικό όχι απλά πόζαρε στον φακό, αλλά έβγαλε περίπου 400 selfies, οι οποίες - όπως ήταν αναμενόμενο - έγιναν viral.

Το Boulder Open Space and Mountain Parks δημοσίευσε στην σελίδα του στο Twitter ορισμένα από τα στιγμιότυπα. 

«Πρόσφατα, μια αρκούδα ανακάλυψε μια κάμερα που χρησιμοποιούμε για να παρακολουθούμε την άγρια ​​ζωή στον ανοιχτό χώρο #Boulder. Από τις 580 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, περίπου 400 ήταν selfies της αρκούδας» έγραψαν στην ανάρτηση.

Όπως αναφέρει το CNN, το Boulder Open Space and Mountain Parks έχει τοποθετήσει 9 κάμερες στα 46.000 στρέμματα γης που διαθέτει, οι οποίες ενεργοποιούνται με την κίνηση. Ειδικόερα τραβούν μια στατική φωτογραφία όταν αισθάνονται κίνηση από ένα ζώο και στη συνέχεια τραβούν βίντεο διάρκειας μεταξύ 10 και 30 δευτερολέπτων.

Οι πληροφορίες βοηθούν το προσωπικό του πάρκου να μάθει για τη συμπεριφορά των ζώων και να προστατεύσει κρίσιμες περιοχές του οικοτόπου τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Οι κάμερες ανίχνευσης κίνησης μας παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το πώς τα τοπικά είδη χρησιμοποιούν τον χώρο γύρω μας, ελαχιστοποιώντας την παρουσία μας σε ευαίσθητα ενδιαιτήματα», δήλωσε ο Will Keeley, ανώτερος οικολόγος άγριας ζωής του Boulder Open Space and Mountain Parks. .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ