Καλώς τα κορίτσια! Τζένιφερ Λόπεζ και Κίμ Καρντάσιαν μαζί - Γιατί βγάζουν selfies οι διάσημες και πλούσιες σταρ; (φωτό & βίντεο)

Λαμπερές και χαμογελαστές

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Τζένιφερ Λόπεζ μαζί!

Οι δύο διάσημες και πλούσιες stars βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου - μαζί με άλλες γνωστές κυρίες - στο πάρτι που διοργανώθηκε για την 25η επέτειο του brand της φίλης τους Αναστασία Σοάρε.

Photos: Instagram/@jlo

Η 53χρονη τραγουδίστρια του «Let's Get Loud» μοιράστηκε με τους 233 εκατομμύρια followers της στο Instagram φωτογραφίες από το event, αλλά κια τις selfies που τράβηκε μαζί με την 42χρονη reality star - επιχειρηματία, αλλά και την διάσημη παρουσιάστρια της Αμερικανικής τηλεόρασης Όπρα Γουίνφρεϊ. 

Photos: Instagram/@jlo

Η Lopez, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα $400 εκατομμύρια, πόζαρε ακόμα μαζί με την 66χρονη Σοάρε και την ηθοποιό Σοφία Βεργκάρα

«Υπέροχο δείπνο χθες το βράδυ για τον εορτασμό των 25 χρόνων της Anstasia» έγραψε στην ανάρτησή της η Jlo, η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό, αστραφτερό μίνι φόρεμα, συνδυασμένο με ένα λευκό πανωφόρι με φτερά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Κιμ, η οποία για την ιστορία αξίζει 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια, φορούσε ένα στράπλες outfit σε καφέ απόχρωση, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια ψηλή αλογοουρά. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εκδήλωση - που  φιλοξενήθηκε σε μια ιδιωτική κατοικία στο Μπέβερλι Χιλς - γιόρτασε τα 25 χρόνια της μάρκας Anastasia, με τη βοήθεια «25 εμβληματικών γυναικών που ενέπνευσαν το ταξίδι της».

Στο πάρτι βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι:  Sharon Stone, Heidi Klum, Priyanka Chopra, Cindy Crawford, Gayle King, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Rita Wilson, Lori Harvey, Maria Menounos, και Ashley Tisdale.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ