Εκλογές 2023: Ο Σπύρος Πώρος, ο Βασίλης Σκουντής και τα παιδιά πολιτικών στο ΠΑΣΟΚ – Δείτε τους 350 υποψηφίους

Το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά «κλείσει» κατά 82% τα ψηφοδέλτια για τις βουλευτικές εκλογές

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε 350 υποψήφιους για τις εκλογές του 2023 και ανάμεσά τους υπάρχουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα, όπως και παιδιά πολιτικών, που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε το 82% των υποψηφιοτήτων στις εκλογές 2023.

Σε έξι περιφέρειες δεν ανακοινώθηκαν ονόματα που θα μπουν στα ψηφοδέλτια.

Είναι οι μονοεδρικές της Σάμου, της Ζακύνθου, της Καστοριάς και της Ευρυτανίας και οι τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας. Επίσης, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο πριν από τις εκλογές.

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: «Η ανανέωση προσώπων αγγίζει το 63%»

Η ανανέωση προσώπων αγγίζει το 63%, δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Βαγγέλης Αργύρης.

«Το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών και το 92% έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με το 12% να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα και το 30% μεταπτυχιακό δίπλωμα», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές 2023.

Πώρος, Σκουντής Κατερινόπουλος στα ψηφοδέλτια

Ο Σπύρος Πώρος ένα από τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα που μπήκαν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές του 2023. Ο διάσημος φωτογράφος και μοντέλο θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής θα είναι υποψήφιος στο Ρέθυμνο. 

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει ευρύτερα γνωστός από τις αναλύσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές για αστυνομικές υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Τα παιδιά πολιτικών

Στα ονόματα των υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές που ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι και αρκετά παιδιά πολιτικών.

Ανάμεσά τους η Ρωξάνη- Ευαγγελία Μπέη- Καραμπότσου, που θα είναι υποψήφια στην περιφέρεια της Α’ Αθηνών. Η δικηγόρος είναι κόρη του Δημήτρη Μπέη που είχε διατελέσει δήμαρχος Αθηναίων και είναι δημοτική σύμβουλος.

Στην ίδια περιφέρεια θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Οικονόμου- γιος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Παντελή Οικονόμου- ο οποίος είχε «κατέβει» και στις εκλογές του 2019.

Στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών μπαίνουν επίσης ο Γιώργος Γιάνναρος- γιος του ιστορικού στελέχους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Γρηγόρη Γιάνναρου- και η Κέλλυ Σταμούλη, κόρη του Γιάννη Σταμούλη που είχε διατελέσει ευρωβουλευτής.

Ακόμη, στη Β’ Πειραιά «κατεβαίνει» ο Δημήτρης Διαμαντίδης, γιος του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Διαμαντίδη και στη Β’ Θεσσαλονίκης ο Θανάσης Γλαβίνας, διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και γιος του πρώην βουλευτή του κόμματος Γιάννη Γλαβίνα.

Δείτε τη λίστα με τους 350 υποψήφιους, ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ