Εκείνος 54 εκείνη 23! Την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου παντρεύτηκε ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ, Μάρκ Άντονι - Ο 4ος γάμος του (φωτό)

Τα δύο νυφικά που επέλεξε το μοντέλο! 

Ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ, Μαρκ Άντονι  - με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά - παντρεύτηκε το μοντέλο Νάντια Φερέιρα σε έναν παραμυθένιο γάμο στο Μαϊάμι.

Η 23 χρονη Miss Universe και ο 54χρονος τραγουδιστής έλαμπαν από ευτυχία. 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Σάλμα Χάγιεκ και ο Λιν Μανουέλ Μιράντα ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου, ενώ η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τέχνης Perez.

 

 

 

 

Ο Μάρκ Άντονι ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Dayanara Torres (2000-2004), την Jennifer Lopez (2004-2014) και την Shannon De Lima (2014-2017).

Έκανε πρόταση γάμου στη βασίλισσα των καλλιστείων,  τον Μάιο του 2022.

Οι φωτογραφίες από το γάμο του Anthony και της Ferreira δείχνουν τη νύφη να φοράει ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα σχεδιασμένο από την Galia Lahav, το οποίο είχε ένα διάφανο μπούστο διακοσμημένο με φλοράλ διακοσμητικά.

 

 

 

 

 

 

Κουμπάρος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Στο πλευρό τους είχαν τους διάσημους φίλους τους, όπως τον Ντέιβιντ Μπέκαμ – ο οποίος μάλιστα ήταν ένας από τους κουμπάρους.

 

 

 

 

Η νύφη, επέλεξε να φορέσει δύο νυφικά από την λευκορωσίδα σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Galia Lahav, που αναδείκνυαν την εντυπωσιακή της σιλουέτα. Και τα δύο νυφικά συνδύαζαν τέλεια τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό.

Το πρώτο αποτελούνταν από ένα κολακευτικό μπούστο κορσέ που τόνιζε τις καμπύλες του μοντέλου και μια μεγάλη αέρινη φούστα από πολυάριθμα στρώματα τούλι. Η λαιμόκοψη και τα διάφανα μανίκια είναι διακοσμημένα, όπως και το υπόλοιπο ένδυμα με ανάγλυφο λεπτό λουλουδάτο κέντημα.

 

 

 

 

Δεν φαίνεται ότι η Lopez - ή τα 14χρονα δίδυμα του πρώην ζευγαριού, Emme και Max - ήταν παρόντες στο γάμο.

 

Οι τρεις τους εθεάθησαν στο Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγο της Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ, νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

 

 

 

 

Η κόρη του Anthony, Ariana, 29 ετών, και ο γιος του Chase, 27 ετών, από την προηγούμενη σχέση του με την Debbie Rosado, επίσης δεν πήγαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ