Ο Μίνως Μάτσας για την πρόταση γάμου στην Όλγα Κεφαλογιάννη: «Αν έχεις βρει τον άνθρωπό σου, πρέπει να τον κρατήσεις» (βίντεο)

Ο συνθέτης ήταν καλεσμένος στο «Δύο στη 1»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» βρέθηκε την Κυριακή ο Μίνως Μάτσας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την αγαπημένη του σύζυγο Όλγα Κεφαλογιάννη και τα δίδυμα παιδάκια τους.

«Η ζωή με την Όλγα είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που το αποτέλεσμά τους είναι πολύ αρμονικό και δεν θα το πίστευα ποτέ» είπε αρχικά ο βραβευμένος συνθέτης, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα στο βράδυ που της έκανε πρόταση γάμου

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο υπέροχο σπίτι που διαθέτει η οικογένεια Μάτσα, στις Σπέτσες και η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Εκείνη αγαπάει τη μουσική, τις τέχνες, το θέατρο, τον κινηματογράφο και με παρασύρει πιο πολύ να βλέπω πράγματα. Εμείς οι συνθέτες είμαστε στον κόσμο μας και ξεχνιόμαστε. Τώρα πια έχουμε δύο παιδιά που είναι η απόλυτη σύνδεση με έναν άνθρωπο και αγαπάει τις τέχνες σε τεράστιο βαθμό.

Το τραγούδι “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” είναι μαγικό. Αν το πεις σε κάποιον, την επόμενη χρονιά θα βρεθείς με δύο παιδιά. Ήμασταν στην ρωμαϊκή αγορά όταν το έπαιξα. Έκανα μία μικρή εισαγωγή και είπα πώς εάν έχεις βρει τον άνθρωπό σου τότε πρέπει να τον κρατήσεις. Τι λες Ολγάκι, συμφωνείς; Και εκείνη δεν απάντησε.

Ως μπαμπάς ασχολούμαι πάρα πολύ με τα μωρά, μας έχουν αλλάξει τη ζωή. Τους έβαζα μουσική ήδη από την κοιλιά. Τους έβαζα πάνω στο πιάνο με τα κρεβατάκια τους. Η πεθερά με αγαπάει πολύ και εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Έχουμε τρομερή σχέση, είναι φοβερή γυναίκα. Η Όλγα το βλέπει με μία συμπάθεια και μία καχυποψία, ειδικά όταν παίρνει το μέρος μου» συμπλήρωση ο Μίνως Μάτσας στο «Δύο στη 1».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ