Annie Wersching: Πέθανε σε ηλικία 45 ετών η γνωστή ηθοποιός - Εμφανίστηκε στην πασίγνωστη σειρά ''24''

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε δύο σεζόν του θρίλερ και σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε με καρκίνο το 2020... 

 

Η ηθοποιός Annie Wersching απεβίωσε από καρκίνο νωρίς το πρωί της Κυριακής 29/1, όπως δήλωσε στο CNN ο δημοσιογράφος της, Craig Schneider. Ήταν μόλις 45 ετών.

Ήταν περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της πράκτορα του FBI Renee Walker στη σειρά "24". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annie Wersching (@anniewersching)

Ο σύζυγος της Wersching, Stephen Full, έκανε δήλωση στο CNN:

"Υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην ψυχή αυτής της οικογένειας σήμερα. Μας άφησε όμως τα εργαλεία για να το γεμίσουμε. Η Annie δεν χρειαζόταν μουσική για να χορέψει. Μας δίδαξε να μην περιμένουμε την περιπέτεια για να μας βρει'' έγραψε.

Η Wersching έδωσε επίσης τη φωνή της Tess στο βιντεοπαιχνίδι "The Last of Us". Ο Neil Druckmann, ο δημιουργικός διευθυντής της νέας σειράς του HBO Max "The Last of Us" που βασίζεται στο παιχνίδι, έγραψε στο Twitter για τον θάνατο της Wesching:

"Μόλις έμαθα ότι η αγαπημένη μου φίλη, η Annie Wersching, απεβίωσε. Μόλις χάσαμε έναν όμορφο καλλιτέχνη και άνθρωπο. Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη. Οι σκέψεις είναι με τους αγαπημένους της". 

Ένα GoFundMe δημιουργήθηκε από την ηθοποιό της σειράς "Handmaid's Tale" Ever Carradine για την υποστήριξη των παιδιών και του συζύγου της Annie "ώστε να συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους με τρόπο που ξέρουν ότι θα έκανε την Annie περήφανη"

Η Wersching εμφανιζόταν τακτικά σε τηλεοπτικά δράματα καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 και μέχρι το 2010. Το 2007, έπαιξε την Amelia Joffe στη μακροχρόνια σαπουνόπερα του ABC "General Hospital". 

Ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει ήρθε το 2008, όταν υποδύθηκε την πράκτορα του FBI Renee Walker στην επιτυχημένη σειρά του Fox "24", όπου πρωταγωνίστησε δίπλα στον Kiefer Sutherland κατά τη διάρκεια της έβδομης και όγδοης σεζόν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ