Τα σικάτα γκρι σύνολα της πριγκίπισσας Σαρλίν - Βγήκε στο μπαλκόνι ο πρίγκιπας Αλβέρτος, παρά τον κορωνοϊό (φωτό)

Ο royal νοσεί για τρίτη φορά

Τα γρκι σύνολα της πριγκίπισσας Σαρλίν!

Η 45χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης έφτασε μόνη την Παρασκευή στο Καθεδρικό Ναό του Μονακό, όπου τελέστηκε η καθιερωμένη λειτουργία για τον Saint Dévote (τον προστάτη του Μονακό), αφού ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι ξανά θετικός στον κορωνοϊό.

Την πριγκίπισσα υποδέχτηκε ο αρχιεπίσκοπος και άλλοι αξιωματούχοι, ενώ στη συνέχεια η Σαρλίν ενώθηκε ξανά με τον σύζυγο και τα 8χρονα δίδυμα παιδιά τους, αφού η πριγκιπική οικογένεια βγήκε στο μπαλκόνι του παλατιού, για να τιμήσει την εθνική εορτή. 

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την περίσταση η royal είχε επιλέξει ένα κομψό σύνολο σε γκρι αποχρώσεις και συγκεκριμένα ένα μπλουζάκι ζιβάγκο, μία πέτσινη φούστα και ένα σακάκι.  Το look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι suede μπότες Prada, τις οποίες έχει ξαναφορέσει και μαύρα δερμάτινα γάντια. 

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα από την άλλη φορούσε ένα κυπαρισσί παλτό Ralph Lauren, ενώ ο διάδοχος πρίγκιπας Ζακ λευκό ζιβάγκο και ένα σκούρο μπλε σακάκι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Όσο για τον  Αλβέρτο, ο πρίγκιπας του Μονακό ήταν ντυμένος με ένα μπλε μπουφάν και γκρι κασκόλ, ενώ φορούσε φυσικά μάσκα για τον κορωνοϊό. Το παλάτι ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο 64χρονος δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα, αλλα θα παραμείνει σε καραντίνα, μέχρι να  βγει αρνητικός.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο ίδιος νοσεί από covid και έτσι αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις δημόσιες υποχρεώσεις του, για λίγες μέρες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Επστρέφοντας στην Σαρλίν, η πριγκίπισσα είχε εμφανιστεί με ένα κομψό tatal grey σύνολο και στις εκδηλώσεις που έγιναν στο λιμάνι του Μονακό για την ημέρα του Saint Dévote.

Photos: REUTERS POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδικότερα την είχαμε δει με ένα μακρύ σκούρο γκρι παλτό και ένα σικάτο κοστούμι στον ίδιο τόνο.

Η κορούλα της ήταν ντυμένη με ένα ροζ παλτουδάκι και ο γιος της με ένα σκούρο μπλε παντελόνι και ανάλογο πανωφόρι.

Δείτε επίσης: Τα πιο τρυφερά royal στιγμιότυπα: Τα πριγκιποπούλα του Μονακό, Ζακ και Γκαμπριέλα, αγκαλιάζονται σφιχτά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ