Armani Privé haute couture: Υπέροχα σύνολα σε ροζ, royal blue, τιρκουάζ και σμαραγδί τόνους - Η νέα κολεξιόν (φωτό & βίντεο)

Βολάν, γεωμετρικά μοτίβα και φανταστικά χρώματα 

Ο Armani Privé παρουσίασε την συλλογή υψηλής ραπτικής για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023, από το Garde Républicaine του Παρισιού. 

Ο Giorgio Armani άντλησε έμπνευση από έναν πίνακα ζωγραφικής που απεικόνιζε ένα Αρλεκίνο - την σκανδαλώδη και ρομαντική φιγούρα της commedia dell'arte, όπως σημειώνει η βρετανική Vogue. 

 «Ο πίνακας αποτυπώνει την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα, ο οποίος δεν αφορά μόνο γέλιο, αλλά κρύβει και μια ελαφριά μελαγχολία. Και μετά, αυτό που με ιντρίγκαρε, είναι η χρωματική παλέτα, η οποία δεν είναι τόσο φωτεινή όσο θα περίμενε κανείς. Είναι ο Αρλεκίνος που φαίνεται μέσα από την πατίνα της μνήμης» θα πει μεταξύ άλλων ο κορυφαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας.

Το μοτίβο του διαμαντιού και οι γιακάδες με βολάν αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την κολεξιόν, που βασίστηκε στις στολές των παλιάτσων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο οίκος μόδας «η συλλογή Giorgio Armani Privé Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 είναι μια φωτεινή φαντασία στην οποία τα ρούχα χορεύουν και λάμπουν. Μικρά μπουφάν με κοσμήματα, μακριές φούστες, ρευστά παντελόνια, εφαρμοστά φορέματα,  που δημιουργούν σαγηνευτικές σιλουέτες».

Όσο για την χρωματική παλέτα τα μοντέλα εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με πολύχρωμα γεωμετρικά μοτίβα και κομμάτια σε ροζ παιώνιας, μωβ, τιρκουάζ, σμαραγδί και royal blue τόνους.

«Ακριβώς όπως οι εσωτερικοί χώροι ροκοκό των βενετσιάνικων παλάτσο, είναι η λαμπρότητα του φωτός, που πολλαπλασιάζεται με το εξαιρετικό κέντημα, αυτή που δημιουργεί τις πιο πολύτιμες αισθήσεις. Όλα είναι ανάλαφρα, αόρατα και αστραφτερά. Το μοτίβο με τα διαμάντια επεκτείνεται στην πασαρέλα, σε έναν πίνακα που γίνεται πραγματικότητα» θα προσθέσει το brand πολυτελείας. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: armani.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ