Εριέττα Κούρκουλου: Τα λόγια αγάπης για τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη - «τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του» (φωτό)

Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό τους 

Την επέτειό τους είχαν την Πέμπτη η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης, που είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια. Την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει ο ερχομός του γιου τους Νίκου.

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση με αφορμή την επέτειό τους, δημοσίευσε στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο, με τρυφερά λόγια, για τον αγαπημένο της σύζυγο.

«Σαν τον αέρα που αναπνέω… τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του.

Αυτό είναι το μυστικό άλλωστε - Το για πάντα, να φαντάζει εύκολο με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει.

Όχι γιατί κάθε μέρα είναι τέλεια, αλλά γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες μαζί του, είναι πολύ ομορφότερες από ότι θα ήταν μια μέρα χωρίς εκείνον.

Κάθε μέρα επιλέγουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα κάνουμε και οι δυο προσπάθεια να μην χαθούμε μέσα στην τρέλα της δουλειάς και του μπέμπη μας.

Κάθε μέρα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη, ακόμα και όταν μας κυριεύουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις.

Κάθε μέρα ευχαριστώ το σύμπαν που έφερε τον Βύρων στον δρόμο μου.

Δυο ολόκληροι άνθρωποι, όχι δυο μισοί που ολοκληρώνονται μέσα από την σχέση τους.

Δυο ολόκληροι άνθρωποι, που κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο. Μια σχέση έρωτα, εμπιστοσύνης, προόδου και εξέλιξης.Μια σχέση απέραντης και πραγματικής αγάπης.

Ένας άνθρωπος που έχει γίνει το φως στις σκοτεινότερες στιγμές μου και το σημαντικότερο χειροκρότημα στις ομορφότερες στιγμές μου.

Τον γνώρισα όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι και σήμερα, σαν γυναίκα και μητέρα πια του παιδιού του, έχω να πω ότι όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά» έγραψε στο post της.

Σημειώνεται ότι η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν το 2020 στη Μύκονο.  Ο ρομαντικός γάμος του ζευγαριού έγινε στο Αγράρι, με την όμορφη Εριέττα να λάμπει μέσα στο υπέροχο Vrettos Vrettakos νυφικό της!

Δείτε επίσης: Top clicks 2020: Ποιος είναι ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης που παντρεύτηκε η Εριέττα Κούρκουλου - Τα δράματα στο ξεκίνημα της ζωής του & το happy end

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ