Tην έλουσαν στο χρυσάφι, τις πέρλες και τα διαμάντια: Ο γάμος της πριγκίπισσας του Μπρουνέι με τον πρώτο της ξάδερφο - Μια εβδομάδα, 8 γαμήλιες τελετές

 Λαμπερές εκδηλώσεις στο Σουλτανάτο! 

 

Ο σουλτάνος του Μπρουνέι πάντρεψε την κόρη του πριγκίπισσα Azemah Ni'matul Bolkiah με τον πρώτο της ξάδελφο, πρίγκιπα Bahar ibni Jefri Bolkiah μετά από βασιλικούς εορτασμούς που διήρκησαν μία εβδομάδα.

Η πριγκίπισσα 'Azemah, 38 ετών, είναι η κόρη του σουλτάνου Hassanal Bolkiah και οι γαμήλιες εκδηλώσεις ξεκίνησαν στο ανεξάρτητο σουλτανάτο στο νησί Βόρνεο της Νοτιοανατολικής Ασίας στις 8 Ιανουαρίου.

Ο πρίγκιπας Bahar είναι γιος του αδελφού του σουλτάνου, πρίγκιπα Jefri Bolkiah, καθιστώντας το ζευγάρι πρώτα ξαδέλφια, σύμφωνα με το Tatler.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε στην αίθουσα δεξιώσεων της Istana Nurul Iman, της επίσημης κατοικίας του σουλτάνου, ενώ πραγματοποιήθηκαν επτά ακόμα  τελετές τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το Borneo Bulletin.

Ιnstagram

Οι παραδόσεις περιελάμβαναν ανταλλαγή δώρων, την παρουσίαση των βασιλικών διακριτικών, μια τριήμερη γαμήλια τελετή, μια δεξίωση και ένα τελετουργικό κλείσιμο, αναφέρει το People.

Ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας 'Azemah, ο πρίγκιπας Mateen, έδωσε μια γεύση από τον γάμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την τελετή. 

 

 

"Τόσο ευτυχισμένός για την αγαπημένη μου μεγάλη αδελφή και τον BJB", έγραψε ο 31χρονος πρίγκιπας Mateen στην λεζάντα. Στην φωτογραφία απεικονίζεται η νύφη με ένα λαμπερό φόρεμα και ο γαμπρός με μια λευκή στρατιωτική στολή.

 

Ιnstagram/metrosocietyph

Η ημερομηνία του γάμου της πριγκίπισσας 'Azemah ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και οι καλεσμένοι μίλησαν για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Ο σουλτάνος του Μπρουνέι Hassanal Bolkiah έχει συνολικά 12 παιδιά και η πριγκίπισσα Azemah είναι η πέμπτη στη σειρά κόρη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ