Τα πιο τρυφερά royal στιγμιότυπα: Τα πριγκιποπούλα του Μονακό, Ζακ και Γκαμπριέλα, αγκαλιάζονται σφιχτά (φωτό)

Πόσο όμορφες εικόνες! 

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, δείχνοντας μας την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον πρίγκιπα Ζακ του Μονακό στις πιο αγαπησιάρικες στιγμές που έχουμε δει ανάμεσα σε αδέρφια. 

Όλοι γνωρίζουμε καλά πως το δέσιμο που έχουν τα δίδυμα αδέρφια είναι πολύ δυνατό. Αυτό μας απέδειξαν και τα παιδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν και του Πρίγκιπα Αλβέρτου. 

Η Σαρλίν και τα αξιολάτρευτα 8χρονα παιδιά της παραβρέθηκαν στην έναρξη των διήμερων εκδηλώσεων για τον Sainte Devote, τον πολιούχο του Μονακό.

 

 

Από την εκδήλωση έλειπε ο Αλβέρτος, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε κόλλησε Covid-19 για τρίτη φορά. 

Ιnstagram/Palais Princier de Monaco

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Θετικός στον Covid -19 για τρίτη φορά - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Σε ανακοίνωση του παλατιού αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι ασυμπτωματικός και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία του.

Θα συνεχίσει να εργάζεται από απομακρυσμένη τοποθεσία και παραμένει σε συνεννόηση με τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και της κυβέρνησής του. Θα παραμείνει σε απομόνωση σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν στο Πριγκιπάτο.

 

 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ο πρώτος royal από τον ιό τον Μάρτιο του 2020, περνώντας δύο εβδομάδες σε απομόνωση. Μιλώντας στο PEOPLE τον Δεκέμβριο του 2020, αποκάλυψε ότι βίωσε το "σύνδρομο της long covid" και υπέφερε από επεισόδια "έντονης κόπωσης" μήνες αργότερα.

Τα δίδυμα έκλεψαν την παράσταση. 

Ο Ζακ και η  Γκαμπριέλα - που πριν ένα μήνα έγιναν 8 ετών-  έκλεψαν την παράσταση, καθώς δεν σταματούσαν να αγκαλιάζονται, την ώρα που παρακολουθούσαν ένα σκάφος να φλέγεται για το παραδοσιακό τελετουργικό που σηματοδοτεί τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του πολιούχου του Μονακό.

 

 

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας Ζακ πάντως ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός απέναντι στην αδερφή του την οποία δεν σταματούσε να αγκαλιάζει και να φιλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ