Jennifer Lopez: Μέση δαχτυλίδι, γλουτοί αγαλματένιοι, επιδερμίδα φως- Τι κάνει ενώ είναι στην εμμηνόπαυση (φωτό)

Όλα τα μυστικά της! 

Η Jennifer Lopez είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και είναι πρόθυμη να εργαστεί σκληρά για να αποκτήσει όλα όσα επιθυμεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ακριβώς όπως πριν από πολλά χρόνια δεν δίστασε να κοιμάται σε μια σχολή χορού για να κυνηγήσει το όνειρο της να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, έτσι και σήμερα στα 53 της χρόνια προπονείται καθημερινά και αγόγγυστα για να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα, που θαυμάζουν εξίσου γυναίκες και άνδρες.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια, λίγο μετά τον γάμο της με τον Ben Afleck, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της- που ξανασυνάντησε μετά από 18 ολόκληρα χρόνια απόστασης-  «είμαι στην ηλικία που είμαι, αλλά νιώθω καταπληκτικά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ». «Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο ημίχρονο της ζωής μου αυτή τη στιγμή και ότι μόλις αρχίζω», είπε η διάσημη σταρ, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες που μεγαλώνουν, αλλά νιώθουν ότι έχουν ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα να ζήσουν. 

'Εχει μέση δαχτυλίδι, γλουτούς αγαλματένιους και μια επιδερμίδα φως! Η ίδια προσέχει πολύ την διατροφή της, πίνει πολύ νερό και γυμνάζεται αρκετά. 

Tα μυστικά της για να  δείχνει πάντα λαμπερή και νέα 

1. Ύπνος τουλάχιστον 8 ώρες 

"Η νούμερο ένα συμβουλή είναι να κοιμάστε πάντα αρκετά. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά αυτό", δήλωσε η Jennifer στο InStyle. "Θα ήθελα πολύ να κοιμάμαι εννέα ή δέκα ώρες, αλλά όπως και να έχει, φροντίζω πάντα να κοιμάμαι τουλάχιστον οκτώ".

2. Φοράει πάντα SPF 

Είναι αυτονόητο, αλλά η Jen φοράει πάντα αντηλιακή προστασία. "Δεν φοράω πολύ μακιγιάζ όταν δεν εργάζομαι και πιστεύω ακράδαντα στο SPF. Προσπαθώ να μην μένω στον ήλιο για πολύ ώρα", είπε.

3. Ποτέ μην κοιμάστε με μακιγιάζ

Η  J-Lo πάντα αφαιρεί το μακιγιάζ της κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο. "Ποτέ δεν πάω για ύπνο χωρίς να βγάλω το μακιγιάζ μου, [και χρησιμοποιώ] κρέμες νύχτας για να διατηρώ το δέρμα μου ενυδατωμένο", δήλωσε στο People.

5. Επενδύστε σε ακριβά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας 

Σύμφωνα με το Hello , η Jennifer είναι οπαδός της Lancer και της La Mer, με το The Method: Cleanser της Lancer, £54, και την Lancer Eye Contour Lifting Cream, £87. 50, να συγκαταλέγονται στα must-haves της. Η ενυδατική κρέμα της La Mer, £65 για 15ml, είναι επίσης βασικό προϊόν, με τον μακροχρόνιο makeup artist της J-Lo, Scott Barnes, να λέει ότι βρίσκεται πάντα στο νεσεσέρ της, σύμφωνα με το getthegloss

Το 2014 η J-Lo αποκάλυψε ότι αγαπούσε την κρέμα ημέρας Rose Day Cream του Dr Hauschka, η οποία είναι ελαφρώς πιο προσιτή στις 31 λίρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ