Βασίλισσα Λετίσια: Με super cute, ροζ παστέλ σύνολο! - Η απίθανη μάξι φούστα της & τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια (φωτό)

Μια εμφάνιση που μας άφησε, άφωνες! 

Η βασίλισσα Λετίσια  της Ισπανίας , ήταν για άλλη μια φορά απίστευτα glamorous στην παστέλ, maxi ροζ φούστα που επέλεξε για την ετήσια ισπανική δεξίωση για τα μέλη του διπλωματικού σώματος την Τετάρτη, την οποία παρέθεσε μαζί με τον σύζυγό της, τον βασιλιά Φελίπε IV. 

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Gasparini του Βασιλικού Παλατιού της Μαδρίτης. 

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Ισπανός πρωθυπουργός, μέλη του κοινοβουλίου, πρέσβεις στην Ισπανία και ανώτεροι υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

 

 

 

Το ζευγάρι διοργανώνει τη δεξίωση στο Βασιλικό Παλάτι της Μαδρίτης κάθε χρόνο από τότε που ο βασιλιάς ανέβηκε στο θρόνο το 2014.

 

 

Η βασίλισσα ταίριαξε απόλυτα τη ροζ παστέλ φούστα της -σχεδιασμένη από τη μοδίστρα της- με την ροζ ταπετσαρία του παλατιού. Επέλεξε ένα two piece σύνολο, συνδυάζοντας τη φούστα με μια λευκή μπλούζα της Carolina Herrera, όπως έκανε και στην ίδια εκδήλωση πέρυσι, αναφέρει το tatler.

 

 

King Felipe VI and Queen Letizia of Spain hosted the annual new year reception for the Diplomatic Corps accredited in Spain at the Royal Palace of Madrid on 25th January 2023.

© Casa de S.M. el Rey

Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με παστέλ ροζ γόβες στιλέτο Lodi και κοσμήματα Tous. Φορούσε το δαχτυλίδι Amor Che Tutto Move από κίτρινο χρυσό, ενώ τα σκουλαρίκια της, είχαν μπλε, λευκούς, πράσινουςς και ροζ πολύτιμους λίθους, που ταίριαζαν απόλυτα με την καραμελένια ενδυμασία της.

 

 

Queen Letizia wears Lodi 'Vela' pumps in light pink suede

Τα γυαλιστερά καστανά μαλλιά της ήταν πιασμένα προς τα πίσω για να αποκαλύψουν τα statement κομμάτια, μαζί με ουδέτερο και γήινο μακιγιάζ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ