Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα μαζί στο δάσος - Το φιλί που θα επιχειρήσουν να δώσουν... (βίντεο)

Νέες εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ANT1... 

Οι Παγιδευμένοι έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ, με τα νέα επεισόδια να αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό! 

Στο χθεσινό επεισόδιο την Άννα να προφυλακίζεται για την δολφονία του Άγγελου.

 

 

Λίγες ώρες νωρίτερα βρέθηκε χτυπημένη και σε κατάσταση σοκ στο δάσος, λίγα μόλις μέτρα από το πτώμα του δολοφόνου της αδερφής της. 

 

 

Ο Δημήτρης βρήκε την γυναίκα που αγαπά στο δάσος και την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου εκεί έμαθε τα πιο δύκσολα νέα. Ο κολλητός του φίλος και αστυνομικός Ανδρέας, του ανακοίνωσε πως πρέπει να συλλάβει την Άννα ως ύποπτη για τη δολοφονία του Άγγελου. 

 

παγιδευμενοι

Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για αυτόν, αφού θέλει να αποδείξει την αθωότητά της και θα το κάνει με κάθε τρόπο. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει θα παραιτηθεί από εισαγγελέας, ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της ως δικηγόρος της. 

Tελικά η όμορφη δικηγόρος θα βγει από τη φυλακή και θα αφεθεί ολοκληρωτικά στον Δημήτρη της. 

Μάλιστα μετά την αποφυλάκιση της, θα δούμε και μία πολύ τρυφερή σκηνή τους. Η Άννα θα πάει στο σπίτι του Δημήτρη, θα του εξομολογηθεί τα συναισθήματα της για άλλη μία φορά και θα κοιμηθούν στο κρεβάτι του. 

''Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι ανήκω κάπου'', του λέει. 

 

 

Λίγες ημέρες μετά θα μάθει πως ο Δημήτρης παραιτήθηκε από εισαγγελέας και εκεί θα έρθει ο πρώτος μεγάλος τσακωμός τους. ''Δεν σου ζήτησα ποτέ να παραιτηθείς. Γιατί το έκανες; ''. 

Το ζευγάρι, θα βρεθεί στο δάσος που εκτυλίχθηκε το μαρτύριο για την Άννα. Πρόθεση του Δημήτρη είναι να την κάνει να θυμηθεί τα πάντα και η ίδια θα το κάνει. Θα θυμηθεί ποιος πυροβόλησε τον Άγγελο. ''Δεν ήμουν εγώ, δεν το έκανα εγώ Δημήτρη'', θα του πει. 

Εκεί θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα φιλί... Θα τα καταφέρουν ή κάτι θα τους σταματήσει; 

Επεισόδιο 30

Η σιωπή της Άννας οδηγεί στην προφυλάκισή της. Ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να στηρίξει την Άννα. Οι προσπάθειές του συγκρούονται με τη θέση του ως Εισαγγελέα και ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέψει την καριέρα του.

 

 

Η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη… Ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα… Θα κάνει τα πάντα για να την χώσει στη φυλακή για τα καλά.

Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη. Θα διακινδυνεύσει κι αυτός τη θέση του για να αποδείξουν την αθωότητα της Άννας, ψάχνοντας για στοιχεία, παρά τις προειδοποιήσεις του Σταύρου.

Τι είναι αυτό που θα βρει ο Ανδρέας και θα δώσει ελπίδες στον Δημήτρη και την Άννα;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ