Η Μόνικα Μπελούτσι επισκέφθηκε το Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη: Αφορμή η παράσταση στο Μπρόντγουεϊ για τη Μαρία Κάλλας (βίντεο)

«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», αύριο στο «Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ».

H διάσημη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, επισκέφθηκε το Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη καθώς ήταν επίσημη καλεσμένη στην δεξίωση στην προξενική κατοικία, ενόψει της παράστασης ​​«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» στο «Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ».

Η παράσταση αναμένεται να ανέβει την Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

Συνοδευόμενη από τον σκηνοθέτη της παράστασης, Τομ Γουλφ, η διάσημη ηθοποιός εντυπωσίασε, ακόμα μία, φορά, με την παρουσία της. Η Μόνικα Μπελούτσι, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που της προξένησε η έντονη προσωπικότητα της Μαρία Κάλλας. «Είμαστε εδώ για αυτήν» είπε.

Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα ταξιδέψει όσους δουν την παράσταση στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας.

Η δήλωσή της για την Μαρία Κάλλας:

«Ήταν κάτι που με συγκίνησε βαθιά. Τώρα είμαστε εδώ και εύχομαι να ευχαριστηθείτε την παράσταση στις 27 Ιανουαρίου. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο στην Μαρία Κάλλας ήταν αυτή η δυαδικότητα ανάμεσα στην ντίβα και μια γυναίκα με απλή καρδιά. Μια γυναίκα που πέθανε από θλίψη και ραγισμένη καρδιά. Είμαστε εδώ για αυτήν», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μπελούτσι.

Η αισθαντική ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και συνεχίστηκε με μια μια sold out περιοδεία όπου και αν ανέβηκε.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ, αλλά και της ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ