H πιο όμορφη vintage pic: Ο Κώστας Χατζηχρήστος με την μεγάλη του κόρη Τέτα από τον γάμο του με τη Μαίρη Νικολαΐδου

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία και στις δυο κόρες του.

Ο Κώστας Χατζηχρήστος, υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. 

Έκανε 5 γάμους και απέκτησε 2 κόρες, την Τέτα Χατζηχρήστου και την Μαριαλένα Χατζηχρήστου.

Η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή, ανέσυρε από το χρονοντούλαπό της μια σπάνια, vintage φωτογραφία, στην οποία τονβλέπουμε με την μεγάλη του κόρη, την  Τέτα. 

finosfilm

Δείτε επίσης: Αφιέρωμα στον Ζήκο: 21 χρόνια χωρίς τον Κώστα Χατζηχρήστο - η θυελλώδης ζωή του κωμικού ηθοποιού μας, οι ταινίες που άφησαν εποχή

Στην ανάρτησή της στο Instagram γράφει: Πατέρας και κόρη: Ο Κώστας Χατζηχρήστος με την μεγάλη του κόρη Τέτα από τον γάμο του με τη Μαίρη Νικολαΐδου, το 1957.

Ο γάμος του ηθοποιού με την αδελφή της τραγουδίστριας Κούλας Νικολαϊδου δεν κράτησε πολύ, καθώς στη ζωή του Κώστα Χατζηχρήστου μπήκε η Καίτη Ντιριντάουα με την οποία απέκτησε μια ακόμη κόρη την Μαριαλένα.

 

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία και στις δυο κόρες του. Η ζωή της Τέτας θύμιζε λίγο μυθιστόρημα. Πολύ μικρή ερωτεύθηκε τον Πέτρο Φυσσούν, τον οποίο και παντρεύτηκε παρά την σημαντική διαφορά ηλικίας και τις αρχικές αντιδράσεις του πατέρα της. Οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, την Άνια, που μεγαλώνοντας θέλησε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της στην υποκριτική τέχνη.

Ενώ όμως είχε ξεκινήσει μια ανοδική πορεία, ξάφνιασε άπαντες και πρώτα από όλα τους γονείς της όταν αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι.

Η απομάκρυνση της κόρης τους από τα εγκόσμια κλόνισε τη ζωή τόσο του Πέτρου Φυσσούν όσο και της Τέτας Χατζηχρήστου καθώς ακολουθήθηκε από οικονομικά προβλήματα. Η Τέτα Χατζηχρήστου έφυγε από τη ζωή το 2015 έπειτα από σύντομη μάχη με βαριά ασθένεια και ο αγαπημένος της σύζυγος την ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ