Kate Middleton: Businesswoman η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το «αυστηρό» look με σακάκι Alexander McQueen (φωτό & βίντεο)

Η συνάντηση που είχε στο κάστρο του Windsor

Η Kate Middleton πραγματοποίησε συνάντηση στο κάστρο του Windsor με ειδικούς που ασχολούνται με την ανάπτυξη των παιδιών.

Ειδικότερα η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας συνομίλησε με οκτώ επαγγελματίες, που διορίστηκαν για να της προσφέρουν στρατηγικές συμβουλές και να επιβλέψουν το έργο του Κέντρου του Βασιλικού Ιδρύματος για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το κέντρο εστιάζει σε τρεις βασικούς τομείς: έρευνα για τη σημασία των πρώτων ετών - συνεργασία με τον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και τον εθελοντισμό, για την ανταλλαγή γνώσεων - και τέλος την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το θέμα.

Για την περίσταση λοιπόν η σύζυγος του πρίγκιπα William και μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας επέλεξε ένα smart business look.

Ειδικότερα φόρεσε ένα μαύρο σακάκι Alexander McQueen και ένα Roland Mouret παντελόνι το ίδιου χρώματος. Τα συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο Holland Cooper και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια.

Η μητέρα τριών παιδιών (του 9χρονου πρίγκιπα George, της 7χρονης πριγκίπισσας Charlotte και του 4χρονου πρίγκιπα Louis) έχει εμφανιστεί πολλές φορές με κομμάτια του διάσημου βρετανικού brand, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα της, ωστόσο αν κάποιο ξεχωρίζουμε τότε αυτό είναι σίγουρα το υπέροχο Alexander McQueen  νυφικό της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ