Παγιδευμένοι: Νέες περιπέτειες για τον Δημήτρη - Το πρώτο του βράδυ μετά την αποφυλάκιση της Άννας & ο τσακωμός τους (φωτό - βίντεο)

Ο αγαπημένος μας εισαγγελέας θα κάνει τα πάντα για να βγάλει τη γυναίκα της ζωής του από τη φυλακή, μετά όμως θα τον βρουν νέες περιπέτειες. 

Οι Παγιδευμένοι έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ, με τα νέα επεισόδια να αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό! 

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε την δολοφονία του Άγγελου, ενώ η Άννα βρέθηκε χτυπημένη και σε κατάσταση σοκ στο δάσος, λίγα μόλις μέτρα από το πτώμα του δολοφόνου της αδερφής της. 

Ο Δημήτρης βρήκε την γυναίκα που αγαπά στο δάσος και την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου εκεί έμαθε τα πιο δύκσολα νέα. Ο κολλητός του φίλος και αστυνομικός Ανδρέας, του ανακοίνωσε πως πρέπει να συλλάβει την Άννα ως ύποπτη για τη δολοφονία του Άγγελου. 

παγιδευμενοι

παγιδευμενοι

 

Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για αυτόν, αφού θέλει να αποδείξει την αθωότητά της και θα το κάνει με κάθε τρόπο. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει θα παραιτηθεί από εισαγγελέας, ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της ως δικηγόρος της. 

Tελικά η όμορφη δικηγόρος θα βγει από τη φυλακή και θα αφεθεί ολοκληρωτικά στον Δημήτρη της. 

Μάλιστα μετά την αποφυλάκιση της, θα δούμε και μία πολύ τρυφερή σκηνή τους. Η Άννα θα πάει στο σπίτι του Δημήτρη, θα του εξομολογηθεί τα συναισθήματα της για άλλη μία φορά και θα κοιμηθούν στο κρεβάτι του. 

''Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι ανήκω κάπου'', του λέει. 

Λίγες ημέρες μετά θα μάθει πως ο Δημήτρης παραιτήθηκε από εισαγγελέας και εκεί θα έρθει ο πρώτος μεγάλος τσακωμός τους. ''Δεν σου ζήτησα ποτέ να παραιτηθείς. Γιατί το έκανες; ''. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Επεισόδιο 29

Η Άννα αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της. Κι ενώ εκείνη είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα, ο Ανδρέας αναγκάζεται να τη συλλάβει. Ο Δημήτρης, αδυνατώντας να πιστέψει ότι η Άννα είναι ένοχη, αρχίζει να ερευνά παράτυπα την υπόθεση για να ανακαλύψει τι έχει συμβεί.

 

 

Ο Σταύρος, για μία ακόμα φορά, βρίσκεται απέναντί του. Θα σταματήσει ο Δημήτρης τις έρευνες ή θα θέσει τον εαυτό του και την καριέρα του σε κίνδυνο;

Στα επόμενα επεισόδια (27-29) της σειράς, Παγιδευμένοι, ο Σπύρος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την οικογένεια της Άννας για το τι της έχει συμβεί. Η εσωτερική του πάλη ανάμεσα στο καθήκον και τη συνείδησή του είναι αβάστακτη. Κι ενώ οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά, η Άννα παραπέμπεται στον Ανακριτή.

Η σιωπή της επιβαρύνει τη θέση της, μέχρι που κάποια στιγμή θυμάται και όλα παγώνουν. Ποια είναι η αλήθεια τελικά;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ