Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα

Αναλυτικά τα άστρα...

Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σχηματίζει εξάγωνο με τον τυχερό Δία στον Κριό, δίνοντας μας ελπίδα τουλάχιστον να αντέχουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινό επίπεδο. Η μέρα ευνοεί τις συνέργειες, τις παρέες, την κοινωνικότητα, ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα συγκλίνει κι εκείνη με τη σειρά της σε όψη συνόδου με τον Δία.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας, είναι από τις θετικές του μήνα τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, το μέλλον σας γενικότερα. Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στη δουλειά, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικό είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια όψη που κυριαρχεί στη σημερινή μέρα και που μπορεί να σας ευνοήσει αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας τόσο σε θέματα επαγγελματικά, της κατεύθυνσης της καριέρας σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με υγεία. Βέβαια ίσως πρέπει οι κινήσεις σας να είναι κάπως διακριτικές ή ίσως και μυστικές σήμερα, για να επωφεληθείτε όσο το δυνατό περισσότερο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μέρα με αρκετά θετικές όψεις η σημερινή καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια όψη που ευνοεί κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Για σας τους Διδύμους η όψη του Ήλιου με τον Δία θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας προσωπικούς κι επαγγελματικούς, τις σπουδές, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή. Ακόμη, μπορεί να προκύψει μια πρόταση επαγγελματικής φύσης με όφελος και στα οικονομικά σας. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ