Αγαπημένα ζευγάρια στο θέατρο: Η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη - Ο Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του Βίλλυ (φωτό)

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό»

Δύο από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό», στο θέατρο Παλλάς.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης απόλαυσαν το έργο, με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να επιλέγει ένα όμορφο, χειμωνιάτικο σύνολο.

Ειδικότερα την είδαμε με μία μάξι φούστα σε μαύρους και μωβ τόνους, την οποία είχε συνδυάσει με ένα μαύρο σακάκι και μία μπλούζα ζιβάγκο.

Το look της ολοκηρώθηκε με ένα ζευγάρι αρβυλάκια και ένα σκούρο μπορντό κραγιόν που έδενε τέλεια με το outfit της.

Ο θεατρικός παραγωγός από πλευράς του φορούσε ένα γκρί παντελόνι, μπλούζα με ζιβάγκο του ίδιου χρώματος και ένα μπλε σακάκι.

Στην ίδια πρεμιέρα βρέθηκε και ο Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του Βίλλυ. 

Ο Ελληνοκύπριος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας ήταν ντυμένος στα μαύρα ενώ η αγαπημένη του επέλεξε ένα μίνι ροζ σατέν φόρεμα. 

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα φαρδύ πουλόβερ στο ίδιο χρώμα και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια.

Δείτε επίσης: 

Αθηνά Οικονομάκου: Στην πρεμιέρα της ο Φίλιππος Μιχόπουλος - Η αντίδραση του γιου τους όταν την είδε στο θέατρο (φωτό & βίντεο)

Κομψές στο θέατρο: Άννα Βίσση, Έλλη Κοκκίνου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Νατάσα Θεοδωρίδου (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ