Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γιατί ο Νικόλαος είναι ο μόνος από τα παιδιά του που επέλεξε να ζει μόνιμα στην Ελλάδα (βίντεο)

Τι είπε στο Πρωινό ο εκδότης Κωνσταντίνος Λουκάς;

Ο εκδότης (εκδόσεις Στέμμα) Κωνσταντίνος Λουκάς μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα για τους τρεις γιους του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έφυγε από την ζωή στις 10 Ιανουαρίου, σε ηλικία 82 ετών.

Απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή για τον λόγο που ο Νικόλαος είναι ο μόνος που έχει επιλέξει να ζει στην Ελλάδα, ο κ Λουκάς απάντησε ότι πιο «είναι καλλιτεχνική φύση» και πως το «ταπεραμέντο του είναι πιο Μεσογειακό». Για αυτό όπως ανέφερε «ήταν στόχος του να έρθει στην Ελλάδα. Το έλεγε και από μικρός». 

 

 

Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμα ότι και τα πέντε παιδιά του Κωνσταντίνου, ο Παύλος, ο Νικόλαος, ο Φίλιππος, η Θεοδώρα και η Αλεξία, έχουν επιλέξει να κάνουν δουλειές που αγαπούν, ενώ έχουν παντρευτεί ή αρραβωνιστεί - στην περίπτωση της Θεοδώρας - άτομα που ερωτεύτηκαν.

Βέβαια τόσο ο Παύλος, όσο και ο Φίλιππος έχουν παντρευτεί πάμπλουτες γυναίκες (Μαρί Σαντάλ και Νίνα Φλορ) κάτι που δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση λόγω του κύκλου τους, όπως εξήγησε ο κ. Λουκάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ