Ο Ben Affleck με τις δύο Jens του! Η πρώην σύζυγος Jennifer Garner, η νυν Jlo & τα παιδιά τους - happy family (φωτό & βίντεο)

Που πήγαν όλοι μαζί;

Έχουν γίνει πλέον όλοι μια μεγάλη οικογένεια

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βρέθηκαν με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Jennifer Garner για να παρακαλουθήσουν όλοι μαζί μια μουσικό event, στο οποίο συμμετείχε η 14χρονη Seraphina (κόρη του Affleck και της Garner).

Η 53χρονη τραγουδίστρια και η 50χρονη σταρ του «13 Going On 30» εθεάθησαν μαζί από τα παιδιά τους, την ώρα που έφταναν σε έναν χώρο εκδηλώσεων στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nina♡ (@mydream.jlo)

Σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας βλέπουμε την Jlo να περπατά χέρι-χέρι με την Emme, ενώ σε άλλες ο Affleck αγκαλιάζει την 14χρονη κόρη της συζύγου του. Υπενθυμίζεται ότι η Lopez  μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony τα 14χρονα δίδυμα Emme και Max.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν ντυμένη με ένα κομψό καθημερινό σύνολο και συγκεκριμένα ένα στενό τζιν καμπάνα, ένα κοντό tweed σακάκι Chanel και ένα πουλόβερ με ψηλό λαιμό, ενώ κρατούσε μια μπεζ τσάντα Birkin από τον οίκο Hèrmes. 

Η Jlo εθεάθη να περιμένει έξω από τον χώρο μαζί με την Emme και την μητέρα του άντρα της Christopher Anne Boldt, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και ο γιος του Affleck, ο 10χρονος Samuel ο οποίος έκανε μια ζεστή αγκαλιά στην γιαγιά του πριν μπουν όλοι μέσα για την παράσταση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Jennifer Garner έφτασε μαζί με την μεγαλύτερη κόρη τους, την 17χρονη Violet και τον Samuel, ενώ η Seraphina φαίνεται πως βρισκόταν ήδη μέσα στην αίθουσα. 

Η Garner ήταν ντυμένη απλά με τζιν παντελόνι, λευκό πουλόβερ ζιβάγκο και ένα μαύρο μπουφάν puffer. Μεταξύ μας, στυλιστικά την «πάτησε κάτω» η Jennifer Lopez, αλλά ποια να συγκριθεί μαζί της! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ