Κομψές στο θέατρο: Άννα Βίσση, Έλλη Κοκκίνου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Νατάσα Θεοδωρίδου (φωτό)

Τα υπέροχα σύνολα που επέλεξαν οι διάσημες κυρίες

Πολλές διάσημες κυρίες βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς για την πρεμιέρα του έργου «Η Τρελή του Σαγιό».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Άννα Βίσση, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Έλλη Κοκκίνου, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Αγγελική Δαλιάνη και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ανέμεσα σε όσους απόλαυσαν την θεατρική παράσταση, την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας.

Για την περίσταση επέλεξαν όλες όμορφα σύνολα που ταίριαζαν στο στυλ της κάθε μίας.

Παναγιώτης Χατζηδάκης-Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα φορούσε ένα τζιν καμπάνα σε σκούρο μπλε χρώμα, συνδυασμένο με μια λευκή μπλούζα ζιβάγκο και ένα αμάνικο ομπρέ γουνάκι.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, ήταν ντυμένη με μία εμπριμέ μπλούζα, ένα μαύρο σακάκι και ένα παντελόνι καμπάνα του ίδιου χρώματος, ενώ κρατούσε επίσης στα χέρια της μια πράσινη εσάρπα. 

Η Αγγελική Δαλιάνη από την άλλη επέλεξε ένα υπέροχο λουλουδάτο σύνολο σε ροζ και κόκκινο τόνους. Το look της ολοκληρώθηκε με βελούδινα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε μια απίθανη εμφάνιση με ένα μάξι ριγέ φόρεμα, σε μπλε μαύρο και μπεζ χρώμα, το οποίο και συνδύασε με ένα μακρύ μαύρο παλτό και μυτερά μποτάκια.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, από την άλλη επέλεξε ένα σκούρο μπλε φόρεμα που έφτανε μέχρι το γόνατο και ολοκλήρωσε το look της με μαύρο πανωφόρι και δερμάτινες μπότες.

 Νατάσα Θεοδωρίδου - Πάνος Κατσαρίδης

Συνεχίζουμε με την Νατάσα Θεοδωρίδου, που ήταν ντυμένη με ένα τζιν καμπάνα, ένα απλό μαύτο t-shirt και ένα κοντό, navy blue, militaire σακάκι.

Πιστή στο rock στυλ της η Άννα Βίσση εμφανίστηκε δερμάτινο παντελόνι, ένα εντυπωσιακό σακάκι με κρόσσια, ασημένια μποτάκια και ένα μαντήλι με print φιδιού.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη από την άλλη προτίμησε ένα total black σύνολο και συγκεκριμένα ένα φαρδύ σατέν παντελόνι, συνδυασμένο με ασορτί πουκάμισο και ένα αστραφτερό πανωφόρι. Το πολύχρωμο τσαντάκι της έκανε την διαφορά!

Κλείνουμε με την Έλλη Κοκκίνου και το υπέροχο φούξια κοστούμι της. Η τραγουδίστρια ολόκλήρωσε το look της με ένα μαύρο τοπ, μυτερά παπούτσια και ένα καφέ σάλι με κρόσσια στο τελείωμα. Παράλληλα κρατούσε μια μικρή μαύρη τσάντα. 

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ