Κηδεία Ξανθόπουλου: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό - «Αθάνατος» φώναξαν (φωτό - βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο. Ποιοι έδωσαν το παρών.

Το «τελευταίο» αντίο είπαν στον Α' Νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου στον Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, σε ηλικία 89 χρονών.

Στο Α' Νεκροταφείο πραγματοποιήθηκε στις 13:00 το τρισάγιο στη μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού ενώ η σορός του θα αποτεφρωθεί.

 

 

Τραγική φιγούρα στην πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου, ήταν η σύζυγός του,  Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη - και τα εγγόνια του.

Τη στιγμή, μάλιστα, που έφτασε η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου στο νεκροταφείο οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια.

 

 

Η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου επιθυμούσε αντί για στέφανα να κατατεθούν χρήματα στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου).

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας η σορός του εκλιπόντα θα αποτεφρωθεί, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνης, σε μια τελετή που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

eurokinissi

 

 

 

 

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έμεινε χαραγμένος στη μνήμη μας ως το «παιδί του λαού». «Έχω δικαίωμα να σ’ αγαπώ», «Κάποτε κλαίνε κι οι δυνατοί», «Ταπεινός και καταφρονεμένος», «Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου» είναι κάποιες από τις αμέτρητες ταινίες του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος σφράγισε μία ολόκληρη εποχή.

Δείτε περισσότερες φωτό από eurokinissi και NDP στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ