Οι royals του Μονακό στο τσίρκο! Ο Αλβέρτος με τα δίδυμα - η πριγκίπισσα Στεφανί με τα παιδιά, τη νύφη & την υπέρκομψη ανιψιά της (φωτό)

Απούσα η πριγκίπισσα Σαρλίν

Η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό βρέθηκε στο τριήμερο 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου, που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, τον διάδοχο πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, ωστόσο έλειπε από το πλευρό της η μαμά τους, πριγκίπισσα Σαρλίν.

Τα 8χρονα αδέρφια, που φορούσαν ασορτί κασκόλ, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μερικούς από τους καλλιτέχνες ενώ στη συνέχεια πήραν τις θέσεις τους στην πρώτη σειρά και απόλαυσαν μαζί με τον μπαμπά τους και άλλα μέλη της οικογένειας το show.

Η Γκαμπριέλα ήταν ντυμένη με ένα γκρι παλτουδάκι και μια χοντρή μπεζ στέκα, ενώ ο Ζακ φορούσε ένα montgomery σε σκούρο μπλε χρώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Στο Φεστιβάλ τσίρκου βρέθηκε ακόμα η αδερφή του 64χρονου Αλβέτρου, πριγκίπισσα Στεφανί, μαζί με δύο από τα παιδιά της, την Camille Gottlieb και τον Louis Ducruet.

Ο τελευταίος συνοδευόταν από την σύζυγό του Marie Chevallier, η οποία υπενθυμίζεται ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Η 57χρονη Στεφανί φορούσε ένα κατακόκκινο κοστούμι και λευκή μπλούζα, η κόρη της ένα μαύρο σακάκι και παντελόνι και η νύφη της ένα λευκό παλτό συνδυασμένο με μαύρες, δερμάτινες μπότες. Η Camille εμφανίστηκε ακόμα την τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ με ένα μπεζ παλτό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Τέλος είδαμε στο Φεστιβάλ την ανιψιά της Στεφανί, Charlotte Casiraghi μαζί με τον 9χρονο γιο της Raphael Elmaleh, τον οποίο έχει αποκτήσει με από την σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Gad Elmaleh. Υπενθυμίζεται ότι έχει ακόμα έναν γιο με τον τωρινό της σύζυγο Dimitri Rassam, ενώ λέγεται ότι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @grimaldisofmonaco

Η υπέρκομψη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί και μούσα του οίκου Chanel ήταν ντυμένη με ένα φαρδύ καρό παλτό και ένα total black σύνολο, ενώ κρατούσε μια τσάντα από το διάσημο, γαλλικό brand πολυτελείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ