Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τις πρωινές ώρες, θα καταφέρετε μέχρι το βράδυ να βρείτε μια ικανοποιητική λύση

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζει μια ποικιλία όψεων, από τις πιο νευρικές και απαιτητικές όπως είναι το πρωί της Τρίτης το τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, μέχρι τις πιο θετικές όπως είναι στη συνέχεια το εξάγωνο προς τον Ερμή και το εξάγωνο προς τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα. 

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά, στα ψώνια ή στις όποιες υποχρεώσεις σας, θα σας φανεί ίσως βουνό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε για μετά την Παρασκευή. Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει τις πρωινές τετράγωνο με τον Άρη και θα πρέπει να είστε λίγο πιο υπομονετικοί σε κάποιες σχέσεις ειδικά με τους συνεργάτες σας, αλλά και πιο πειθαρχημένοι στα οικονομικά αποφεύγοντας τα παρορμητικά έξοδα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Το πρωί της Τρίτης η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας δημιουργώντας ίσως τάση για εκνευρισμό και ασυμφωνίες με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ