Η Georgina Rodriguez με μαντίλα και εντυπωσιακή τουαλέτα στη Σαουδική Αραβία - Η εμφάνισή της στα Joy Awards (φωτό & βίντεο)

Φαίνεται να «αγκαλιάζει» τη νέα της ζωή

Η Georgina Rodriguez έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο μωβ χαλί των Joy Awards στην Σαουδική Αραβία.

Η 28χρονη πρώην βοηθός πωλήσεων και ο αγαπημένος της Cristiano Ronaldo μετακόμισαν πρόσφατα στο Ριάντ, μετά την «χρυσή» συμφωνία που έκανε ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα Αλ Νασρ.

Παρόλο που πολλοί φοβήθηκαν ότι η Georgina δεν θα καταφέρει και τόσο εύκολα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα -  λόγω των αποκαλυπτικών στυλιστικών της επιλογών - η ίδια φαίνεται να «αγκαλιάζει» τη νέα της ζωή και εικόνα.

Στα βραβεία λοιπόν την είδαμε με μια υπέροχη βελούδινη bleu nuit τουαλέτα, η οποία ήταν στράπλες και είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο μπροστινό μέρος.

Παράλληλα φορούσε ένα ζευγάρι μακριά γάντια του ίδιου χρώματος, εντυπωσιακά κοσμήματα, αλλά και μια ημιδιάφανη παραδοσιακή μαντίλα στο κεφάλι της.

Σημειώνεται ότι οι νόμοι στην Σαουδική Αραβία δεν επιτρέπουν παράλληλα στα ανύπαντρα ζευγάρια να μένουν μαζί, αν και στην περίπτωση του Ronaldo και της καλής του κάνουν προς το παρόν τα στραβά μάτια. 

Υπενθυμίζεται ότι η Rodriguez και ο  37χρονος αστέρας των γηπέδων έχουν αποκτήσει μαζί την Esmeralda, η οποία είναι έξι μηνών και την 5χρονη Alana Martina, ενώ ο Ronaldo έχει ακόμα τρία παιδιά, τα 5χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo δίδυμα Eva Maria και Mateoκαι τον 12χρονο  Cristiano Jr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ