Lofi Minnie – Chill: H Walt Disney Records παρουσιάζει κλασικά τραγούδια αγαπημένων ταινιών

Η Walt Disney Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Lofi Minnie: Chill, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου τη συνέχεια του επιτυχημένου περσινού ντεμπούτου άλμπουμ Lofi Minnie: Focus, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι καλλιτέχνες του είδους Lofi Hip-Hop σε επανεκδόσεις των κλασικών τραγουδιών της Disney.

Η Walt Disney Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Lofi Minnie: Chill την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, τη συνέχεια του επιτυχημένου περσινού ντεμπούτου άλμπουμ Lofi Minnie: Focus, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι καλλιτέχνες του είδους Lofi Hip-Hop σε επανεκδόσεις των κλασικών τραγουδιών της Disney.

Το chill out άλμπουμ περιλαμβάνει εμβληματικές επιτυχίες, όπως τα "When You Wish Upon a Star", "Beauty and the Beast", "We Don't Talk About Bruno" και άλλα, τα οποία αποκτούν μια νέα χαλαρή μορφή, ιδανική για χαλάρωση, μελέτη ή δημιουργία.

Το Lofi Minnie: Chill περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους και πιο ανερχόμενους καλλιτέχνες της Lofi μουσικής παγκοσμίως, όπως οι eevee, Gnarly, Jeff Kaale και άλλους.

Το περσινό Lofi Minnie: Focus σημείωσε απίστευτη επιτυχία με πάνω από 12 εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Μόνο το κομμάτι «Hakuna Matata» είχε 4,5 εκατομμύρια streams και προστέθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες playlists του Spotify «Lofi Beats», η οποία έχει 5 εκατομμύρια followers.

Το άλμπουμ συγκέντρωσε την προσοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stone, NME, Mixmag κ.α., με το BBC να σχολιάζει ότι «... οι υψίφωνες, εμπνευσμένες μπαλάντες της Disney ταιριάζουν απόλυτα στο είδος».

Ο Tim Pennoyer, Enterprise Franchise Management της The Walt Disney Company δήλωσε: 

«Καθώς η Μίννι Μάους είναι μια από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες της Disney, εμπνέει οικειότητα σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το να προσφέρει στους ακροατές ξεκούραση και έναν τρόπο για να χαλαρώσουν, είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που κάνει και τη Lofi ξεχωριστή. Είδαμε αυτά τα στοιχεία να «παντρεύονται» τόσο καλά στην κυκλοφορία του πρώτου μας άλμπουμ, Lofi Minnie: Focus, ώστε ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εκεί.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο λαμπρό ταλέντο των εκπροσώπων της Lofi που συμμετείχαν σ’ αυτό το έργο. Τίποτα απ’ αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την δική τους συνεισφορά και το μοναδικό τους στυλ, που είναι τόσο διαφοροποιημένο και σε αυτό το άλμπουμ έχει πραγματικά κάτι για όλους, διατηρώντας παράλληλα ένα διαρκές vibe.

Πολλοί οπαδοί της μουσικής Lofi μπαίνουν στη διαδικασία να ακούσουν τη μουσική για ώρες, οπότε συγκεντρώσαμε 16 τραγούδια στο Lofi Minnie: Chill για να έχουν οι ακροατές μας, πάνω από μία ώρα ακρόασης μαζί και με το πρώτο άλμπουμ. Μόλις αρχίσαμε να επαναπροσδιορίζουμε νέες φρέσκες εκφάνσεις της Μίννι Μάους όπως αυτή, και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να δούμε τι άλλο έχει να μας δείξει». 

Ένα ανερχόμενο είδος μουσικής με ρίζες στο hip-hop, τη house and τη jazz , η Lofi χαρακτηρίζεται συνήθως από instrumentals και ένα τέμπο 70-90 χτύπων ανά λεπτό για να ταιριάζει με τον ανθρώπινο καρδιακό ρυθμό. Οι ακροατές συχνά επιλέγουν τη Lofi για ώρες κάθε φορά, δεδομένου του πόσο εύκολα μπορεί να προάγει τη συγκέντρωση.

Η μουσική Lofi έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια cross-platform κοινότητα και σ’ ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυσσόμενα είδη του Spotify, ενώ είναι δημοφιλής στις ηλικίες 15-35, αποτελώντας ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το YouTube, μεταξύ άλλων πλατφορμών streaming, είναι δημοφιλές στους οπαδούς της Lofi ως ένα μέρος για να απολαμβάνουν looping animations με σπουδές ή γραφικά τοπία ακούγοντας μουσική.

Κατεβάστε High-Res Artwork ΕΔΩ

Tracklist:

    1. Circle of Life - The Lion King Team Astro

    2. Colors of the Wind - Pocahontas WYS

    3. You’ll Be in My Heart - Tarzan Jeff Kaale

    4. I Won't Say (I’m In Love) - Hercules Gnarly

    5. Reflection - Mulan Philanthrope

    6. Beauty and the Beast - Beauty and the Beast Hippo Dreams

    7. When You Wish Upon a Star - Pinocchio Jazzinuf

    8. The Bare Necessities - The Jungle Book Pastels

    9. Winnie the Pooh - Winnie the Pooh Sagun

    10. Chim Chim Cher-ee - Mary Poppins Hoogway

    11. Strangers Like Me - Tarzan mommy

    12. I'll Make a Man Out of You - Mulan Kerusu

    13. When Will My Life Begin? - Tangled Ruth de las Plantas

    14. We Don’t Talk About Bruno - Encanto Otesla

    15. Let It Go - Frozen eevee

    16. A Dream is a Wish Your Heart Makes - Cinderella Made in M

 

  • Ιστοσελίδα www.disney.gr 
  • Σελίδα της Disney στο Facebook el-gr.facebook.com/DisneyGreece
  • Σελίδα της Disney στο Instagram instagram.com/disneygreece/ 
  • Κανάλι της Disney στο YouTube www.youtube.com/disneygreece
  • Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε:
  • Email: TWDC.Greece.PressOffice@disney.com

 

Σχετικά με τα Καταναλωτικά Προϊόντα, Παιχνίδια και Εκδόσεις της Disney

Ο τομέας Καταναλωτικά προϊόντα, Παιχνίδια και Εκδόσεις της Disney (CPGP) φέρνει τη μαγεία των brands και franchise της The Walt Disney Company - συμπεριλαμβανομένων των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic μεταξύ άλλων - στην καθημερινή ζωή των οικογενειών και των fans σε όλο τον κόσμο μέσω προϊόντων και εμπειριών σε περισσότερες από 100 κατηγορίες λιανικής πώλησης από παιχνίδια και μπλουζάκια έως εφαρμογές, βιβλία, βιντεοπαιχνίδια και άλλα.

Ως τμήμα του Disney Parks, Experiences and Products (DPEP), οι δραστηριότητες παγκοσμίως του CPGP περιλαμβάνουν: τη μεγαλύτερη επιχείρηση εκχώρησης πνευματικών δικαιωμάτων στον κόσμο, μία από τις μεγαλύτερες παιδικές εκδοτικές μάρκες, κορυφαίο πάροχο περιεχομένου διαδραστικών παιχνιδιών σε πλατφόρμες και την πλατφόρμα ηλεκτρονικής πώλησης shopDisney. 

Σχετικά με την The Walt Disney Company EMEA:

Η The Walt Disney Company μαζί με τις θυγατρικές της, αποτελεί μια παγκόσμια εταιρεία ψυχαγωγίας με δραστηριότητες σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Media Networks, Parks - Experiences - Products, Studio Entertainment, Direct-to-Consumer - International.

Η Disney είναι εισηγμένη στο δείκτη Dow 30 με ετήσια έσοδα 59,4 δις. δολαρίων το οικονομικό έτος FY18. Αναζητώντας την περαιτέρω ψυχαγωγία, ενημέρωση και έμπνευση ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη μέσω της ασύγκριτης αφήγησης ιστοριών, η The Walt Disney Company, έχει συμπληρώσει πάνω από 80 χρόνια παρουσίας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), απασχολώντας χιλιάδες ανθρώπους στην περιοχή, καλύπτοντας περισσότερες από 130 χώρες. Τα εμβληματικά brands της The Walt Disney Company όπως Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic, FOX, FOX Sports και ESPN προσφέρονται στην περιοχή μέσα από κινηματογράφο, τηλεόραση, online, συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα, τα Disney Stores και την Disneyland Paris.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ