Πώς κρατιέται σε φόρμα η Κέιτ Μίντλετον; Κάνει τραμπολίνο! - Η απάντηση που έδωσε για το αν πηγαίνει γυμναστήριο (βίντεο)

Ποιο άθλημα λατρεύει ο μικρός της γιος;

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι ο μικρός της γιος, πρίγκιπας Λούις είναι «τρελαμένος με το ράγκι», σε μια δεξίωση που παρέθεσε για την ομάδα του England Wheelchair Rugby League στο Hampton Court Palace.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναφέρθηκε ακόμα στην γυμναστική που κάνει η ίδια και ξάφνιασε με την μάλλον παράδοξη συνήθειά της! 

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μελλοντική βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία είναι προστάτισα του Rugby Football League, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μέλη της ομάδας και προπονητές, στην εκδήλωση που έγινε με αφορμή την κατάκτηση του υ Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι τον περασμένο Νοέμβριο.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν τα παιδιά τους ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα η Κέιτ είπε, σύμφωνα με την Mirror, ότι: «Είμαστε πάντα ελαφρώς ανταγωνιστικοί μεταξύ μας. Όλοι αγαπούν τον αθλητισμό και ο Λούις είναι τρελαμένος με το ράγκμπι. Είναι σε μια ηλικία που τους αρέσει να τρέχουν».

Υπενθυμίζεται ότι το πριγκιπικό ζεύγος έχει αποκτήσει τον 9χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις.

Η Μίντλετον, η οποία είναι λάτρης της υγιεινής ζωής και ακολουθεί μια ασυνήθιστη διατροφή, αποκάλυψε επίσης ότι κάνει τραμπολίνο για να παραμείνει σε φόρμα!

Συγκεκριμένα όταν ένας από τους παίκτες την ρώτησε αν πηγαίνει στο γυμναστήριο, απάντησε: «Τρέχω πίσω από τα παιδιά — τα κάνω όλα όποτε μπορώ να ασκηθώ, ακόμα και να πηδάω στο τραμπολίνο με τα παιδιά μου πριν φύγουν για το σχολείο».

Η Κέιτ έχει αναφρθεί και στο παρελθόν, στο πόσο αγαπά τον αθλητισμό, ενώ τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της λατρεύουν το τένις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ