Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Το τρυφερό φιλί & η πρώτη τους νύχτα μαζί (φωτό - βίντεο)

Κάτι συνταρρακτικό θα συμβεί, που θα αλλάξει ξανά τα δεδομένα στην σχέση τους... Τι είναι αυτό; 

Οι Παγιδευμένοι έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ, με τα νέα επεισόδια να αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό! 

Η Άννα με τον Δημήτρη προσπαθούν να καταλάβουν ποιο είναι το σχέδιο του Άγγελου και να τον αποτρέψουν από το να κάνει περισσότερο κακό! 

Ο έρωτας τους είναι δυνατός και δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Έχουν εξομολογηθεί τα συναισθήματά τους, υπάρχει όμως κάτι που τους κρατάει μακριά.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/1 είδαμε τον Άγγελο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται και η Λίνα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. 

Ο  Εισαγγελέας και η δικηγόρος του, ήρθαν πιο κοντά, τους είδαμε να απολαμβάνουν ένα όμορφο δείπνο και στο τέλος να προσπαθούν να δώσουν ένα φιλί.

Τι θα συμβεί όμως στο σημερινό επεισόδιο 23/1; Θα δούμε τελικά το πολυπόθητο φιλί που όλοι περιμένουμε; Για το φιλί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, το μόνο που ξέρουμε όμως είναι πως μετά το δείπνο, ο  Δημήτρης και η 'Αννα θα βρεθούν στο γραφείο της. Εκεί, η ίδια θα ξαπλώσει στον καναπέ και θα του ζητήσει να την αγκαλιάσει γιατί κρυώνει. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Το ζευγάρι θα κοιμηθεί αγκαλιά, ενώ το επόμενο πρωί....

 

 

παγιδευμενοι

Η Άννα ψάχνει τον πατέρα της, στο επεισόδιο 27

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη δηλητηρίαση του Άγγελου στοχοποιούν ένα κοντινό του πρόσωπο. Ποιο είναι αυτό; Τι ρόλο έχει παίξει στην πραγματικότητα; Η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο πατέρας της.

To trailer της Δευτέρας 

 

 

Στα επόμενα επεισόδια (27-29) της σειράς, Παγιδευμένοι, ο Ανδρέας περιμένει με αγωνία αν η Δανάη και η Νατάσσα θα καταγγείλουν τον Βλάσση για τον ξυλοδαρμό. Ο Θοδωρής ανακοινώνει στον Σπύρο την πρόθεσή του να πιάσει δουλειά δίπλα στον παππού του, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Σπύρο, ο οποίος θα ανακαλύψει ένα μεγάλο ψέμα που του έχει πει ο Γεράσιμος.

Ο Αλέκος και ο Άγγελος έχουν μία τρυφερή συνάντηση πατέρα γιου στην εντατική, που κρύβει, όμως, πολλά. Η σχέση της Άννας και του Δημήτρη μοιάζει πλέον ακλόνητη. Όμως, για τον Δημήτρη ο κόσμος χάνεται κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει ότι η Άννα είναι εξαφανισμένη. Πού βρίσκεται η Άννα μετά την παράτολμη πρωτοβουλία που πήρε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ