Πόπη Τσαπανίδου: «Στη μάχη που έρχεται θα πορευτούμε με την αλήθεια» - Τι είπε για τη διαδρομή της (βίντεο)

«Θα δώσουμε αυτή τη μάχη έντιμα, με την αλήθεια και τις θέσεις μας» δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

 

Συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha παραχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας για τη ζωή της, τη διαδρομή στη δημοσιογραφία και για όλα όσα την οδήγησαν στην απόφαση να ενταχθεί στον χώρο της Αριστεράς, αναλαμβάνοντας τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηρίζοντας μεγάλη ευθύνη την εκπροσώπηση ενός ολόκληρου κινήματος που θέλει να φέρει την αλλαγή στην κοινωνία, σημείωσε: «Αν μπορώ να περάσω ένα μήνυμα, θα ήταν την ευθύνη που αναλογεί στην καθένα μας να την αναλάβουμε, σίγουρα πηγαίνοντας στην κάλπη να ψηφίσουμε, αφήνοντας στην άκρη την αντίληψη του "όλοι ίδιοι είναι"».

 

 

Τονίζοντας ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν προβάλλονται στα μέσα ενημέρωσης στο χώρο και το χρόνο που θα αναλογούσε στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπογράμμισε: «Δική μου δουλειά είναι να προσπαθήσω να δημιουργήσω χώρο, προβάλλοντας τις απόψεις και το σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όλα αυτά που θα φέρει ο Αλέξης Τσίπρας».

«Δεν γίνεται να βγαίνει μόνο μία φωνή κυβερνητική και να μη φιλοξενείται και η άλλη άποψη. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Πρέπει, λοιπόν,​ να διεκδικήσουμε να αλλάξει», επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στη μάχη που έρχεται θα πορευτούμε με την αλήθεια, με αυτήν θα πάμε τους επόμενους μήνες. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη έντιμα, με την αλήθεια και τις θέσεις μας», είπε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ