Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η πιο τρυφερή σκηνή ανάμεσα στον Δημήτρη και την Άννα - Ο έρωτάς τους φουντώνει (φωτό)

Τα πάνω κάτω έρχονται στην σειρά, στα επόμενα επεισόδια. 

Οι Παγιδευμένοι έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ, με τα νέα επεισόδια να αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό! 

Η Άννα με τον Δημήτρη προσπαθούν ακόμα να αποτρέψουν τον Άγγελο από το να καταστρέψει τα πάντα. 

Ο έρωτας τους είναι δυνατός και δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Έχουν εξομολογηθεί τα συναισθήματά τους, υπάρχει όμως κάτι που τους κρατάει μακριά.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Άγγελο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται και η Λίνα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. 

Ο  Εισαγγελέας και η δικηγόρος του ήρθαν πιο κοντά, τους είδαμε να απολαμβάνουν ένα όμορφο δείπνο και στο τέλος να προσπαθούν να δώσουν ένα φιλί.

Τι θα συμβεί όμως στο επεισόδιο της Δευτέρας; Θα το δούμε τελικά το πολυπόθητο φιλί που όλοι περιμένουμε; Για το φιλί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, το μόνο που ξέρουμε όμως είναι πως μετά το δείπνο, ο  Δημήτρης και η 'Αννα θα βρεθούν στο γραφείο της. Εκεί, η ίδια θα ξαπλώσει στον καναπέ και θα του ζητήσει να την αγκαλιάσει γιατί κρυώνει. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Το ζευγάρι θα κοιμηθεί αγκαλιά, ενώ το επόμενο πρωί....

 

 

παγιδευμενοι

Η Άννα ψάχνει τον πατέρα της, στο επεισόδιο 27

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη δηλητηρίαση του Άγγελου στοχοποιούν ένα κοντινό του πρόσωπο. Ποιο είναι αυτό; Τι ρόλο έχει παίξει στην πραγματικότητα; Η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο πατέρας της.

 

 

To trailer της Δευτέρας 

 

 

Στα επόμενα επεισόδια (27-29) της σειράς, Παγιδευμένοι, ο Ανδρέας περιμένει με αγωνία αν η Δανάη και η Νατάσσα θα καταγγείλουν τον Βλάσση για τον ξυλοδαρμό. Ο Θοδωρής ανακοινώνει στον Σπύρο την πρόθεσή του να πιάσει δουλειά δίπλα στον παππού του, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Σπύρο, ο οποίος θα ανακαλύψει ένα μεγάλο ψέμα που του έχει πει ο Γεράσιμος.

Ο Αλέκος και ο Άγγελος έχουν μία τρυφερή συνάντηση πατέρα γιου στην εντατική, που κρύβει, όμως, πολλά. Η σχέση της Άννας και του Δημήτρη μοιάζει πλέον ακλόνητη. Όμως, για τον Δημήτρη ο κόσμος χάνεται κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει ότι η Άννα είναι εξαφανισμένη. Πού βρίσκεται η Άννα μετά την παράτολμη πρωτοβουλία που πήρε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ