Boss: Η νέα κομψή γυναικεία συλλογή γυαλιών ηλίου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 - Από ανακυκλωμένα υλικά

Η σειρά γυαλιών ''light and minimal'' προτείνει φινετσάτα και σύγχρονα γυαλιά ηλίου και οράσεως

Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 η γυναικεία συλλογή γυαλιών Boss παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που διακρίνονται για τις εμβληματικές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της μάρκας και έχουν κατασκευαστεί από υλικά κορυφαίας ποιότητας. 

Η σειρά γυαλιών ''distinctive codes'' που σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη το πλανήτη, εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που κατασκευάστηκαν από ανανεωμένο ασετατ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό και διαθέτουν φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. 

Η σειρά γυαλιών ''light and minimal'' προτείνει φινετσάτα και σύγχρονα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ελαφριά ασετατ υψηλής πυκνότητας ή από ανοξείδωτο ατσάλι, διακοσμημένα με κομψές εμβληματικές ριγέ λεπτομέρειες για σύγχρονο στυλ. 

ΣΕΙΡΑ «DISTINCTIVE CODES»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Η BOSS εμπλουτίζει τη Συλλογή Γυαλιών της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη.

Τα μοντέλα αυτά είναι κατασκευασμένα από Ανανεωμένο Ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και διαθέτουν φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά.

Οι έντονοι όγκοι αυτών των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως, που διατίθενται σε κομψές αποχρώσεις, όπως ταρταρούγα ή γαλακτερό εφέ, και είναι διακοσμημένοι με τη διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

DISTINCTIVE CODES:ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1520/N/S

Γυναικεία ορθογώνια γυαλιά ηλίου από Ανανεωμένο Ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι σκελετοί, που είναι κατάλληλοι και για φακούς οράσεως, φέρουν στους βραχίονες την κομψή, χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS. Τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν μια φινετσάτη αλυσίδα στα εμβληματικά χρώματα της BOSS: μαύρο, λευκό και καμηλό.

DISTINCTIVE CODES:ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1520/S

Γυναικεία ορθογώνια γυαλιά ηλίου από Ανανεωμένο Ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι σκελετοί, που είναι κατάλληλοι και για φακούς οράσεως, φέρουν στους βραχίονες την κομψή, χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

DISTINCTIVE CODES:ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1521/N/S

Γυναικεία οβάλ γυαλιά ηλίου από Ανανεωμένο Ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι σκελετοί, που είναι κατάλληλοι και για φακούς οράσεως, φέρουν στους βραχίονες την κομψή, χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS. Τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν μια φινετσάτη αλυσίδα στα εμβληματικά χρώματα της BOSS: μαύρο, λευκό και καμηλό.

DISTINCTIVE CODES:ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1520/S

Γυναικεία ορθογώνια γυαλιά ηλίου από Ανανεωμένο Ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι σκελετοί, που είναι κατάλληλοι και για φακούς οράσεως, φέρουν στους βραχίονες την κομψή, χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

ΑΣΕΤΑΤ ΣΕΙΡΑ «LIGHT & MINIMAL»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΑΣΕΩΣ

Αυτή η σειρά διαθέτει μίνιμαλ και εκλεπτυσμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως, κατασκευασμένα από λεπτό και ελαφρύ ασετάτ υψηλής πυκνότητας. Διακοσμείται από ένα ριγέ μεταλλικό πυρήνα στα χαρακτηριστικά χρώματα της μάρκας, ο οποίος διακρίνεται μέσα από τους διαφανείς βραχίονες για σύγχρονο στιλ.

ΑΣΕΤΑΤ ΣΕΙΡΑ «LIGHT & MINIMAL»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1524/S

Κομψά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου, κατάλληλα και για φακούς οράσεως, κατασκευασμένα από λεπτό και ελαφρύ ασετάτ υψηλής πυκνότητας με μίνιμαλ όγκους για σύγχρονο στιλ. Ο ριγέ μεταλλικός πυρήνας, στα χαρακτηριστικά χρώματα της μάρκας, διακρίνεται μέσα από τους διαφανείς βραχίονες, ενώ το λογότυπο BOSS είναι χαραγμένο με λέιζερ στο εσωτερικό του αριστερού ακροβραχιόνιου.

ΑΣΕΤΑΤ ΣΕΙΡΑ «LIGHT & MINIMAL»: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ BOSS 1528

Κομψά εξαγωνικά γυαλιά οράσεως, κατασκευασμένα από λεπτό και ελαφρύ ασετάτ υψηλής πυκνότητας με μίνιμαλ όγκους για μοντέρνο στιλ. Ο ριγέ μεταλλικός πυρήνας, στα χαρακτηριστικά χρώματα της μάρκας, διακρίνεται μέσα από τους διαφανείς βραχίονες, ενώ το λογότυπο BOSS είναι χαραγμένο με λέιζερ στο εσωτερικό του αριστερού ακροβραχιόνιου.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ «LIGHT & MINIMAL»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Αυτή η σειρά περιλαμβάνει απέριττα και εκλεπτυσμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διακοσμημένα με ένα κομψό μεταλλικό φινίρισμα που θυμίζει τις χαρακτηριστικές ρίγες της μάρκας, καθώς και το λογότυπο BOSS στην ίδια απόχρωση που αποτυπώνεται στους εξαιρετικά λεπτούς βραχίονες.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ «LIGHT & MINIMAL»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1531/S

Εκλεπτυσμένα τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου, κατάλληλα και για φακούς οράσεως, κατασκευασμένα από εξαιρετικά λεπτό ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμούνται από ένα διακριτικό μεταλλικό φινίρισμα που έχει τις χαρακτηριστικές ρίγες της μάρκας, καθώς και το λογότυπο BOSS στην ίδια απόχρωση στους εξαιρετικά λεπτούς βραχίονες.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ «LIGHT & MINIMAL»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1533/S

Εκλεπτυσμένα ορθογώνια γυαλιά ηλίου, κατάλληλα και για φακούς οράσεως, κατασκευασμένα από εξαιρετικά λεπτό ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμούνται από ένα διακριτικό μεταλλικό φινίρισμα που έχει τις χαρακτηριστικές ρίγες της μάρκας, καθώς και το λογότυπο BOSS στην ίδια απόχρωση στους εξαιρετικά λεπτούς βραχίονες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ