Nantina Fashion show: Νυφική μόδα για το 2023 με stars - Ρομαντικά φορέματα για τις μέλλουσες νυφούλες

Η νικήτρια του Dancing With The Stars με τον Αργύρη Αγγέλου, Έμιλυ Ματθαιακάκη ήταν εντυπωσιακή και άνοιξε το υπέροχο Fashion Show. 

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η  εταιρεία νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ στα πλαίσια της έκθεσης Γαμος – Βάπτιση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας), οργάνωσε  ένα μεγάλο Fashion Show με επώνυμα μοντέλα της Ελληνικής Μόδας!

Με την συνοδεία μιας live band που ξεσήκωνε το κοινό και συνόδευε τις πανέμορφες δημιουργίες της, η ΝΑΝΤΙΝΑ μεταμόρφωσε το αίθριο του Σταδίου σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα.

Η νικήτρια του Dancing With The Stars με τον Αργύρη Αγγέλου, Έμιλυ Ματθαιακάκη ήταν εντυπωσιακή και άνοιξε το υπέροχο Fashion Show, ενώ την επίδειξη έκλεισε η γνωστή ηθοποιός από την συμμετοχή της στη πετυχημένη σειρά ''Μαρία η Άσχημη'', Φιλίτσα Καλογεράκου.

Στην επίδειξη συμμετείχαν τα μοντέλα Γωγώ Βαϊνά, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αλιόνα Στρατουλατ, Βαλεντίνα Μαγαλιού, Γιάννα Περμιάκοβα, Σίσσυ Παπατσώρη και Μαριέττα Γαλανομάτη, ενώ την επιμέλεια της επίδειξης είχε ο Αλέξανδρος Καραντζάς.

Την επίδειξη παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, μελλόνυμφες και άνθρωποι της μόδας, ενώ μεταξύ άλλων στην πρώτη σειρά των επωνύμων βρέθηκαν οι  Κατερίνα Τζήκα και  Έμη Γκέκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ