Αντίνοος Αλμπάνης: Στο Maestro είχαμε δώσει το 3.000% - Δεν διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές (βίντεο)

«Στο θέατρο από εδώ και πέρα θέλω να κάνω μόνο κωμωδίες» λέει ο ηθοποιός

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά και οι δυο τους μίλησαν για τις δουλειές που επιλέγει αλλά και για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

«Μου αρέσει η κωμωδία πολύ. Τώρα, ο ρόλος μου στην παράσταση έχει κωμικά στοιχεία. Την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση. Δεν διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές. Εάν σκάσει κάτι μπαίνω στη διαδικασία να το συντονίσω, αυτό έκανα τώρα. Στο θέατρο από εδώ και πέρα θέλω να κάνω μόνο κωμωδίες. Θέλω να ανεβαίνω στη σκηνή και να γελάει ο κόσμος! Γίνεται;» αναρωτήθηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για την μεγάλη επιτυχία του «Maestro» στην οποία συμμετέχει ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε: «Ήταν τόσο ωραίο αυτό που συνέβη στο Maestro που σε πιάνει θλίψη για το μετά. Δεν έκατσα σερί στους Παξούς για τα γυρίσματα, είχα τη δυστυχία της μετακίνησης, γιατί είναι ακριτική περιοχή. Δεν ξέρω τι αίσθηση είχα και άλλες σειρές έχουν αυτήν τη θεματολογία, ήξερα ότι θα είναι μία δουλειά που θα είχαμε δώσει το 3.000% του εαυτού μας, ότι θα είναι προσεγμένη δουλειά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ