Η Μισέλ Ομπάμα γιορτάζει τα γενέθλιά της: H τρυφερή ευχή του Μπαράκ - '' Χρόνια πολλά, κάνεις την κάθε μέρα μου πιο φωτεινή'' (φωτό)

Η φωτό με τον Μπαράκ με φόντο το ηλιοβασίλεμα... 

Τα γενέθλιά της είχε στις 17 Ιανουαρίου η Μισέλ Ομπάμα, που έγινε 59 ετών. Ο συζυγός της, Μπαράκ, της ευχήθηκε αναρτώντας μια φωτογραφία, ενώ και η ίδια ανέβασε μια εικόνα στην οποία ευχαριστεί για τις ευχές. 

59 έγινε λοιπόν, η Μισέλ και ο αγαπημένος της σύζυγος Μπαράκ έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Ειδικότερα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε μερικά γλυκά λόγια για την σύζυγό του.

Στην εικόνα που αναρτήθηκε βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιά να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα. 

«Χρόνια πολλά, @MichelleObama. Κάνεις την κάθε μέρα μου πιο φωτεινή - και με κάποιο τρόπο δείχνεις όλο και πιο όμορφη!» έγαψε στο ποστ ο Μπαράκ Ομπάμα.

 

 

Ωστόσο μια φωτογραφία ανέβασε από μερίας της και η Μισέλ, η οποία θέλησε να πει ευχαριστώ σε όσους της ευχήθηκαν

Πρόκειται για μια φωτογραφία στην οποία χαμογελάει και στο ποστ αναφέρει τα εξής: ''Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη, για τα γενέθλια μου. Το λέω συχνά και το εννοώ - σας αγαπώ και εγώ και σας είμαι ευγνώμων που με στηρίζετε σε κάθε βήμα του ταξιδιού μου''. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ο πρώτος Αφροαμερικάνος που εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ και το ζευγάρι πάντα προάσπιζε την αφρικάνική του κληρονομιά.

Πλεόν φαίνεται ότι η τέως πρώτη κυρία των ΗΠΑ - που παρέδωσε μαθήματα στυλ όσο ο Ομπάμα ήταν στην προεδρία - έχει χαλαρώσει από την πίεση που συνεπάγεται μια τέτοια θέση και έχει αφιερωθεί στην αυγγραφή βιβλίων. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ