Mαντόνα - «Four Decades, The Celebration Tour»: Η περιοδεία που θα γράψει ιστορία (βίντεο)

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές που έχει βγάλει η μουσική, η Μαντόνα, θα γιορτάσει με μία μεγάλη περιοδεία τη 40ή επέτειο από την κυκλοφορία του single «Holiday».

Mε αφορμή τα 40 χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή η Μαντόνα ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Four Decades, The Celebration Tour».

Θα ξεκινήσει από το Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στο 'Αμστερνταμ.

 

 

Δείτε επίσης: Η Madonna - τέρας: Οργή από τους θαυμαστές της - «ας της πάρει κάποιος το κινητό - θυμίζει βαμπίρ» (βίντεο)

Μέσω ενός βίντεο, διαρκείας 5 λεπτών, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, η Μαντόνα δέχεται την πρόσκληση της Έμι Σούμερ (Amy Schumer) να ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες μέσω μιας περιοδείας.

 

 

«Νομίζεις ότι ο κόσμος θα ερχόταν σε αυτό το σόου;» ρωτάει η Mαντόνα και προσθέτει: «Η απάντηση είναι - Ναι».

 

 

 

 

Μόνο μία ημερομηνία έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής – συγκεκριμένα η 14η Οκτωβρίου που θα γίνει συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου.

Τα εισιτήρια για την περιοδεία ξεκινούν να πωλούνται στις 10:00 τοπική ώρα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, με την προπώληση για τα μέλη του fan club να γίνονται την Τρίτη 17 (Βόρεια Αμερική) και την Τετάρτη 18 (Ευρώπη).

Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από το Instagram της 

Η βασίλισσα της ποπ διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της από το instagram και μάλλον αυτό πρόκειται για ένα κόλπο που έχει να κάνει με την προώθηση της περιοδείας της. 

Πολλοί καλλιτέχνες το έχουνε κάνει και φαίνεται πως και η Μαντόνα, ακολούθησε αυτή την τακτική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ