Αλεξία Γκλύξμπουργκ: Δείτε τις όμορφες κόρες της Άννα Μαρία και Αριέτα - Που ζουν, τι κάνουν (φωτό)

Η Αριέτα και η Άννα Μαρία, οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Αλεξίας ήταν αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, τώρα φοιτήτριες στην Βαρκελώνη και κάνουν στενή παρέα με τα παιδιά της Infanta Χριστίνα της Ισπανίας,

Σύσσωμη η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στην Αθήνα τα τελευταία 24ωρα για την κηδεία του.

Φυσικά, στην τελετή ήταν και οι κόρες του τέως βασιλιά, η Αλεξία, με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες, και η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ.

Την Αλεξία, η οποία σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, συνόδευαν επίσης τα τέσσερα παιδιά της, Αριέτα, Άννα-Μαρία, Κάρλος και Αμέλια.

Η Αριέτα και η Άννα Μαρία, οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Αλεξίας, κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, τώρα φοιτήτριες στην Βαρκελώνη και κάνουν στενή παρέα με τα παιδιά της Infanta Χριστίνα της Ισπανίας.

Η Αλεξία Γκλύξμπουργκ γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1965 στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας. Δύο χρόνια αργότερα έφυγε με την οικογένειά της στη Ρώμη και μετά το 1975 έγινε μόνιμη κάτοικος Λονδίνου. Είναι παντρεμένη με τον Ισπανό αρχιτέκτονα και ιστιοπλόο Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, με τον οποίον έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο γάμος τους έγινε στις 9 Ιουλίου 1999 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του στις 20 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς, ενώ είχαν γνωριστεί στη Βαρκελώνη το 1998.

Σήμερα, η Αλεξία και η οικογένειά της έχουν αποτραβηχτεί από όλα και όλους και κατοικούν στο Puerto Calero, στα Κανάρια Νησιά. Η ίδια είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Άννα-Μαρία» και της ιστιοπλοϊκής ομάδας Azur de Puig.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ