Παύλος και Μαρί Σαντάλ μετακομίζουν μόνιμα στην Ελλάδα - Πληροφορίες ότι θα εγκατασταθούν στη Ν. Ερυθραία (βίντεο)

Το ζεύγος τις επόμενες ημέρες φέρεται να σχεδιάζει να εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα

Στην Αθήνα θα μετακομίσουν μόνιμα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η κηδεία του οποίου πραγματοποιείται σήμερα.

Σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα», το ζεύγος τις επόμενες ημέρες σχεδιάζει να εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα, δηλώνοντας ως μόνιμη κατοικία, το σπίτι στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Ο μεγάλος γιος του Κωνσταντίνου και η tycoon σύζυγός του - κόρη του πάμπλουτου Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ - μαζί με τα πέντε τους παιδιά επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα και περνούν εδώ τα καλοκαίρια τους.

 

 

Το ζεύγος έχει ως βάση το Λονδίνο, ωστόσο μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ της βρετανικής πρωτεύουσας και της Νέας Υόρκης. Παράλληλα διαθέτουν ένα ιδιωτικό νησί Χάρμπουρ στις Μπαχάμες, ένα ακόμα στο Γιορκσάιρ και ένα κτήμα στο Cotswolds, κοντά στην Οξφόρδη.

 

 

 

 

 

 

Ο Παύλος γεννήθηκε στο Τατόι και μεγάλωσε στη Ρώμη, όπου ήταν η μόνιμη έδρα του βασιλιά Κωνσταντίνου, έπειτα από το αποτυχημένο αντιπραξικόπημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967 ενάντια στη δικτατορία των Συνταγματαρχών και τη φυγή του από την Ελλάδα. Μετά το 1973 η βασιλική οικογένεια μετακόμισε στο Λονδίνο. [εκκρεμεί παραπομπή]

Αρχικά φοίτησε στο Ελληνικό Κολλέγιο του Λονδίνου και στην συνέχεια στο κολλέγιο UWC-USA στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. Συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσινγκτον απ' όπου πήρε πτυχίο και διδακτορικό στις διεθνείς σχέσεις. Για τρία χρόνια (1987-1990) υπηρέτησε στον Βρετανικό Στρατό, στην Φρουρά των Σκώτων Βασιλικών Δραγόνων (Royal Scots Dragoon Guard) και αποσύρθηκε με τον βαθμό του υπολοχαγού.

 

 

Παντρεύτηκε την 1η Ιουλίου 1995 στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο την Μαρί Σαντάλ Μίλλερ [4] και μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά: την Μαρία Ολυμπία (γεν. 1996), τον Κωνσταντίνο Αλέξιο (γεν. 1998), τον Αχιλλέα Ανδρέα (γεν. 2000), τον Οδυσσέα Κίμωνα (γεν. 2004) και τον Αριστείδη Σταύρο (γεν. 2008).

Η Μαρί Σαντάλ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Λονδίνο, είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα. Έχει δυο αδελφές, την Πία Χριστίνα και την Νατάσσα Αλεξάνδρα.

Φοίτησε στο "The Peak School" του Χονγκ Κονγκ, στο "Le Ros" στην Ελβετία, στο "Ecole Active Biling" στο Παρίσι και στο "The Masters School" στην Νέα Υόρκη. Μετά την αποφοίτησή της συνέχισε ανώτερες σπουδές κατά τα έτη 1988-1992 στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης και το 1994 έλαβε δίπλωμα στην Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης όπου φοίτησε.

Δείτε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Η Μαρί Σαντάλ αγκαζέ με την βασίλισσα Λετίσια - μαζί τους ο Παύλος και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας

LIVE από την Μητρόπολη: Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν

«Η αγαπημένη σου Άννα Μαρία» - Το στεφάνι της κηδείας, με λευκά μιγκέ, όπως το μπουκέτο του γάμου τους (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ