Χαμός στο Twitter με το τραγούδι της απατημένης Σακίρα για τον Πικέ: Όταν η Ριτάρα έλεγε ''40αρα ίσον με δύο 20αρες'', εσείς κόβατε βελανίδια

Έσταξε «δηλητήριο» για τον Ζεράρ Πικέ ....

Το νέο τραγούδι της Σακίρα σε συνεργασία με τον Αργεντινό μουσικό παραγωγό Bizarrap κάνει θραύση. Το κομμάτι είναι μια ευθεία επίθεση προς τον πρώην σύζυγό της Ζεράρ Πικέ,με τον οποίο έχουν δύο παιδιά τον Σάσα και τον Μίλαν.

 

 

 

Δείτε επίσης: Το βίντεο που «καίει» τον Πικέ - Η Σακίρα έλειπε σε ταξίδι και είδε την ερωμένη του στο σπίτι τους - Έδινε συνέντευξη μέσω zoom

Χαμός έχει προκληθεί στα social media με τους στίχους, αφού όλοι μπορούν να καταλάβουν πως η Κολομβιανή σταρ... στάζει δηλητήριο! 

Το Out of Your League (Έξω από το πρωτάθλημά ) περιλαμβάνει στίχους  - «καρφιά» προς τον Πικέ, ενώ εκθειάζουν την Σακίρα και του υπενθυμίζουν τι έχασε.

 

 

Το βίντεο για το Out of Your League έχει προβληθεί περισσότερες από 63 εκατομμύρια φορές σε 24 ώρες και είναι πλέον το τραγούδι με τις περισσότερες προβολές κατά την πρώτη μέρα προβολής του.

 

 

 

 

 

 

«Αξίζω για δύο 22χρονες, αντάλλαξες μια Ferrari για ένα (Renault) Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι πρωτάρηδες», σημειώνει, μεταξύ άλλων η πανέμορφη Κολομβιανή τραγουδίστρια,  που έχει δύο παιδιά με πρώην άσο της Μπαρτσελόνα.

 

 

Επίσης σε άλλο σημείο του κομματιού σχολιάζει: «Με άφησες με την πεθερά μου για γείτονα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος στην εφορία», τραγουδάει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ