Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στην Ελλάδα τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, για την κηδεία του παππού τους (φωτό)

Μαυροντυμένοι έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» 

Στην Αθήνα βρίσκονται τα παιδιά του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, που ταξίδεψαν από το Λονδίνο στην Ελλάδα, για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 16/1.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP αποθανάτισε την οικογένεια του μεγάλου γιου του Κωνσταντίνου έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Ο Παύλος, η σύζυγός του, η Μαρία-Ολυμπία, ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, ο Αχιλλλές-Ανδρέας και ο Αριστείδης-Σταύρος, φυσικά ήταν ντυμένοι στα μαύρα λόγω του πένθους.

Σημειώνεται ότι ήδη στην Ελλάδα βρίσκονται οι δύο αδερφές του Κωνσταντίνου, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η πριγκίπισσα Ειρήνη, καθώς και οι κόρες της Σοφίας Ελένα, Δούκισσα του Λούγο και Κριστίνα, Δούκισσα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου Β - αφίξεις: Στην Αθήνα οι πριγκίπισσες Κριστίνα & Έλενα - Ήδη εδώ η μαμά & η θεία τους πρώην βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και πριγκίπισσα Ειρήνη (βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Το προφίλ των δύο αγαπημένων αδελφών του, πρώην βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας & πριγκίπισσας Ειρήνης (φωτό & βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β: Άφιξη Ελλήνων εφοπλιστών από το Λονδίνο για την εξόδιο ακολουθία - Ποιοι θα παραστούν, ποιοι προσκλήθηκαν

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ