Φρίκη στις ΗΠΑ: Γυναίκα αποκεφάλισε τον εραστή της - Η μητέρα του, βρήκε το κεφάλι του σε κουβά (φωτό)

Η 25χρονη από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ πρόκειται να δηλώσει αθώα λόγω παραφροσύνης για τη φερόμενη δολοφονία του 25χρονου φίλου της, τον Φεβρουάριο του 2022, κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού.

Μια γυναίκα φέρεται να αποκεφάλισε τον εραστή της και να έβαλε το κομμένο κεφάλι και το πέος του σε έναν κουβά κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού, γεμάτου ναρκωτικά.

Η Taylor Denise Schabusiness, 25 ετών, από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, πρόκειται να δηλώσει αθώα λόγω παραφροσύνης για τη δολοφονία του Shad Thyrion, 25 ετών, τον Φεβρουάριο του 2022.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού. Πρόκειται να δικαστεί στις 23 Μαρτίου.

Η μητέρα του Thyrion βρήκε αργότερα το κεφάλι του σε έναν κουβά στο σπίτι της στο Green Bay του Wisconsin.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Schabusiness υποστηρίζουν ότι δεν είναι ψυχολογικά έτοιμη να δικαστεί τον Μάρτιο, καθώς αδυνατεί να κατανοήσει τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι "θα διασκέδαζαν προσπαθώντας να βρουν όλα τα όργανα" μετά τη σύλληψή της στις 23 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους.

Το φορτηγάκι της ερευνήθηκε και βρέθηκε ένα μαγειρικό σκεύος με ανθρώπινα υπολείμματα.
Shad Thyrion's head was found in a bucket by his mum

Image: Brown County Jail)

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης ένα "ανδρικό μόριο " στον κουβά μαζί με πολλά μέρη του σώματος διασκορπισμένα στο σπίτι.

Ο Schabusiness και ο Thyrion έκαναν χρήση μεθαμφεταμίνης προτού ταξιδέψουν στο σπίτι της μητέρας του για το σεξουαλικό παιχνίδι με τα ναρκωτικά.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Thyrion, κακοποιήθηκε σεξουαλικά και διαμελίστηκε, καθώς πολλά μέρη του σώματός του εντοπίστηκαν στο σπίτι της μητέρας του και στο φορτηγάκι της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ