Πρίγκιπας Χάρι - Τομ Χανκς: Τρολάρει τη μοναρχία με τη βοήθεια του Χολιγουντιανού ηθοποιού - ''Επέστρεψα, πού είναι η υποδοχή μου;'' (βίντεο)

Δείτε το χιουμοριστικό κλιπ που γύρισαν ο δούκας του Σάσσεξ και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός...

 

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος δεν δείχνει να πτοείται από τον σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψει στην αυτοβιογραφία του «Spare». 

Ο δούκας του Σάσσεξ έχει δείξει ότι δεν ανήκει στους γαλαζοαίματος σνομπ πρίγκιπες. Προτιμά να κάνει χιούμορ και να αποκτά έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών, μακριά από τα αυστηρά πρωτόκολλα της οικογενείας.

Σε promo βίντεο από την πασίγνωστη εκπομπή Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ, όπου παραβρέθηκε μαζί με τον χολυγουντιανό σταρ Τομ Χανκς εμφανίζεται ο Κόλμπερτ να παριστάνει τον επικεφαλής εθιμοτυπίας περιμένοντας αγχωμένος τον καλεσμένο του, με κόκκινο χαλί, έχοντας πίσω του μια μπάντα έτοιμη να αποδώσει τιμές. 

 

 

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Το πρώτο του ραντεβού με τη Μέγκαν Μαρκλ και η αγκαλιά της Δούκισσας που «φρίκαρε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Spare: Είναι πολλά τα λεφτά! Πόσα θα βγάλει ο πρίγκιπας Χάρι από το βιβλίο του - Με οπλισμένους σωματοφύλακες στη Νέα Υόρκη (φωτό & βίντεο)

Ο Δούκας του Σάσεξ, 38 ετών, συμμετείχε στο talk show την Τρίτη για να προωθήσει τα απομνημονεύματά του, Spare, την ημέρα της παγκόσμιας κυκλοφορίας τους, εμφανιζόμενος απέναντι από τον Τομ Χανκς σε ένα ανάλαφρο σκετς στην αρχή του επεισοδίου.

 

Στην αρχή της ενότητας, ο Colbert περίμενε σε έναν διάδρομο με δύο μουσικούς που φορούσαν στο στήθος τους το "LS" (προφανώς σημαίνει Late Show).

 

 

"Πού είναι;" Ρώτησε ο Colbert, κάνοντας τον ενοχλημένο. "Έρχεται", είπε ένας υπάλληλος που περνούσε τρέχοντας, προτρέποντας τους μουσικούς να αρχίσουν να παίζουν.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι έστριψε στη γωνία, είπε: "Όπα, όπα, όπα, σταμάτα, σταμάτα! Στίβεν, δεν χρειάζεται, αλλά σε ευχαριστώ, το εκτιμώ". 

 

 

 

"Τι είναι αυτά που λες, αυτό δεν είναι για σένα", είπε ο 58χρονος Colbert για το βασιλικό καλωσόρισμα. "Φύγε από τη μέση. Έρχεται!"

 

Τότε κάνει την εμφάνισή του ο Τομ Χανκς: "Επέστρεψα! Πού είναι η υποδοχή μου;". αναρωτιέται. Η μπάντα παιανίζει ξανά, ο Κόλμπερτ τον χαιρετά σε στάση προσοχής και ο πρίγκιπας Χάρι... τον ραίνει με άνθη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ