Αυτά θα είναι τα πιο ευτυχισμένα ζώδια μέσα στο 2023 - Ο Δίας τους φέρνει «δώρα» και εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή

Το «μενού» περιλαμβάνει έρωτες, χρήματα και αυτοπεποίθηση

 

Το 2023, αυτά τα δύο ζώδια θα βρουν την ευτυχία. Συγκεκριμένα θα πάρουν όλα όσα στερήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Το μενού περιλαμβάνει έρωτες, χρήματα, προσωπική ευτυχία, αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η ζωή τους θα αλλάξει και έχουν κάθε λόγο να χαίρονται γι' αυτό!

Ο Δίας την νέα χρονιά, σύμφωνα με το astrology.gr, θα τους φέρει "δώρα" και εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή και επειδή μιλάμε για τον Δία που έχει μια τάση να τα αυξάνει όλα, οι χαρές θα είναι πολλές και τα καλά νέα, ακόμα περισσότερα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας έχει ήδη μπει στο ζώδιό σου και σίγουρα έχεις αρχίσει να νιώθεις πολύ καλύτερα. Έχεις πάρει ανάσες και κάτι μας λέει πως οι γιορτές που πέρασες φέτος ήταν πολύ πολύ καλύτερες από προηγούμενες χρονιές. Και πού να δεις τι σου ετοιμάζει ο Δίας και για την επόμενη χρονιά. Όσο θα τον έχεις «πάνω» σου, θα «λάμπεις», θα έχεις αυτοπεποίθηση, θα νιώθεις άλλος άνθρωπος και μάλιστα θα αισθάνεσαι ότι η τύχη σού χτυπάει την πόρτα.

Τα καλά όμως δεν σταματούν εδώ για σένα. Μόλις ο Δίας περάσει στον Ταύρο, που για σένα είναι ο δεύτερος οίκος σου, θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει. Θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες στα οικονομικά σου και θα αισθανθείς… big spender, πολύ απλά επειδή θα έχεις λεφτά να ξοδεύεις. Και έρωτες θα σου φέρει. Μια χαρά θα είσαι στο κομμάτι το σεξουαλικό και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου στα ουράνια!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλομελέτα κι έρχεται! Για τον Δία μιλάμε που θα μπει τον Μάιο στο ζώδιό σου και θα μείνει εκεί για όλο το 2023! Χαρές και πανηγύρια! Άνοιξε σαμπάνιες και στρώσε κόκκινο χαλί! Γιατί με τόσα δώρα που θα σου φέρει, πρέπει κι εσύ να τον υποδεχτείς ως «βασιλιά». Θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου. Θα σου δώσει πολλές ανάσες. Ταλαιπωρήθηκες πολύ, τόσο από τον Ουρανό, όσο και από τον Κρόνο και έρχεται το 2023 ο Δίας για να σου επουλώσει τις πληγές σου και να σου δείξει πως είναι η ζωή, όταν έχει συνέχεια λιακάδα.

Θα σε κάνει να λάμπεις, να έχεις αυτοπεποίθηση. Να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου με τόση βελτίωση. Θα είσαι πόλος έλξης για το άλλο φύλλο και θα «σφάζονται» στην ποδιά σου. Θα έχεις εύνοια σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το «εγώ» σου. Εκμεταλλεύσου τον Δία για όσο καιρό θα τον έχεις και πάρε όσα περισσότερα μπορεί να σου δώσει. Κάνε βελτιώσεις στη ζωή σου, αλλά και στην ψυχολογία σου και όλα καλά θα πάνε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ