Ο πρίγκιπας Χάρι στο «Late Show»: Το κρυοπάγημα στο… πέος του, η τεκίλα, το σκετς με τον Τομ Χανκς & το Αφγανιστάν (βίντεο)

Όσα είπε στο αμερικανικού show του διάσημου κωμικού

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» (Ρεζέρβα) κυκλοφόρησε χθες (10/1) και ο 38χρονος royal έχει πάρει σβάρνα τα τηλεοπτικά show!

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν το βράδυ της Τρίτης στην αμερικανική εκπομπή του κωμικού Stephen Colbert, «The Late Show».

Ο οικοδεσπότης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ρώτησε τον Χάρι για ένα απόσπαμα του βιβλίου του στο οποίο ο τελευταίος, περιγράφει πως ένα ταξίδι του στον Βόρειο Πόλο, τον «άφησε» με ήπιο κρυοπαγήματα στο πέος του, κάτι που τον ταλαιπώρησε και στον γάμο του αδερφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

«Μπορείς να μου εξηγήσεις πως είναι αυτό το βασιλικό standard για το κρυοπάγημα» τον ρώτησε ο Colbert με χιουμοριστική διάθεση.

Ο πρίγκιπας με την σειρά του απάντησε: «Μπορώ να πιω ένα ποτό; Πόσο καιρό περίμενες να μου κάνεις αυτή την ερώτηση;»

Ο Colbert είπε στη συνέχεια: «Από όταν διάβασα το βιβλίο χθες», με τον royal να λέει: «έχουμε κάνει μεγάλο άλμα, από την θλίψη μου και το παιδικό μου τραύμα, στο πουλί μου».

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε μετά «πώς έπαθες το κρυοπαγημα. Γιατί δεν φρόντισες τα βασιλικά κοσμήματα;». Ο Χάρι γέλασε και είπε, σύμφωνα με τον Guardian, ότι το πλαίσιο ήταν σημαντικό.  «Δεν έγινε παγάκι» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ήταν με κάποιους βετεράνους του στρατού και είχε φέρει μαζί του όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό εκτός από ένα προστατευτικό μαξιλαράκι για την συγκεκριμένη περιοχή. 

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έβαλε στον Χάρι να πιεί λίγο τεκίλα (στο βιβλίο του ο ίδιος λέει ότι έπινε τεκίλα και κάπνισε χόρτο μετά το πρώτο του ραντεβού με την Μέγκαν Μαρκλ) και έμαθε ότι ο τελευταίος παρακολουθεί και «ελέγχει» (σ.σ. για το αν είναι ακριβή τα όσα αναφέρονται) τη δραματική σειρά του Netflix The Crown. 

Το σκετσάκι με τον Τομ Χανκς

Ο πρίγκιπας Χάρι συμμετείχε σε ένα σατυρικό σκετσάκι μαζί με τον Colbert και τον Τομ Χανκς

Στο κλιπ βλέπουμε τον παρουσιαστή και μια «βασιλική» μπάντα με τρομπέτες στον διάδρομο του στούντιο.

Ο Χάρι έρχεται προς το μέρος τους και όταν αρχίζουν να παίζουν λέει: «Ώπα, ώπα, ώπα Stephen. Σου είπα ότι δε χρειάζονται όλα αυτά…το εκτιμώ ωστόσο»

Τότε ο οικοδεσπότης του show του απαντά: «Τι εννοείς; Δεν είναι για σένα! Κάνε στην άκρη, έρχεται!». Και τότε «σκάει μύτη» ο σταρ του Χόλιγουντ, με τον ίδιο να λέει «επέστρεψα. Πού είναι η υποδοχή μου;» και τον πρίγκιπα να τον ραίνει με ροδοπέταλα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο Stephen Colbert ρώτησε μεταξύ άλλων τον Χάρι και για την σχέση του με τον μεγάλο του αδερφό και διάδοχο του θρόνου.

 «Αν η μητέρα σου ζούσε ακόμα, έχεις σκεφτεί πώς θα διαχειριζόταν αυτή τη στιγμή;» του είπε, με τον πρίγκιπα να ανατά: «Δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι αδύνατον να πούμε πού θα βρισκόμασταν -πού θα βρίσκονταν οι σχέσεις μας- αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε αυτή την απόσταση από τον αδερφό μου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο 38χρονος royal ανέφερε επίσης: «Έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις ότι έχω πραγματικά νιώσει την παρουσία της μαμάς μου, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Και στο βιβλίο μου έχω περιγράψει με λεπτομέρειες το πώς πηγαίνουμε και της μιλάμε στο μνήμα (...) Για πολλά χρόνια έβλεπα όνειρα, ήμουν πεπεισμένος ότι ζούσε ακόμα. Ήμουν 12 ετών και δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα ότι είχε φύγει». 

Ο  Χάρι πρόσθεσε επίσης ότι «την έχω νιώσει πιο έντονα μέσα στα τελευταία δύο χρόνια από ό,τι τα προηγούμενα 30» είπε χαρακτηριστικά ο 38χρονος γαλαζοαίματος. 

Ο Χάρι δηλώνει ότι δεν καυχήθηκε για τη δράση του στο Αφγανιστάν

Ο πρίγκιπας έρασε στην αντεπίθεση σχετικά με κάποιες «στενόχωρες»  για εκείνον αντιδράσεις στα απομνημονεύματά του που καταγράφουν ήδη πωλήσεις ρεκόρ και δήλωσε ιδιαιτέρως ενοχλημένος από το "ψέμα" ότι καυχήθηκε πως σκότωσε 25 ανθρώπους στο Αφγανιστάν όταν υπηρετούσε ως πιλότος στρατιωτικού ελικοπτέρου.

Στο βιβλίο του  ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου αφηγείται περιστατικά από τις δύο αποστολές του στο Αφγανιστάν--αρχικά το 2007-8 για 10 εβδομάδες και στη συνέχεια, ως πιλότος ελικοπτέρου Apache, από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2013-- και για τον αριθμό των ανθρώπων που σκότωσε. Ο Χάρι παραιτήθηκε από τον στρατό το 2015.

Βρετανικές εφημερίδες, στις οποίες ασκεί έντονη κριτική μέσα από το βιβλίο του, και κάποιοι ανώτεροι πρώην αξιωματικοί του βρετανικού στρατού έχουν κατακρίνει την απόφασή του να δημοσιοποιήσει τον αριθμό των ανθρώπων που σκότωσε, λέγοντας ότι αυτό κινδυνεύει να θέσει τον ίδιο και άλλα πρόσωπα στο στόχαστρο αντιποίνων.

Μιλώντας στο «The Late Show» ο Χάρι εξήγησε ότι αυτό το έκανε μόνο και μόνο με στόχο να μειωθεί ο αριθμός των αυτοκτονιών από βετεράνους του στρατού.

«Αναμφίβολα το πιο επικίνδυνο ψέμα που έχουν πει είναι ότι καυχήθηκα για τον αριθμό των ανθρώπων που σκότωσα στο Αφγανιστάν» είπε ο Χάρι, προσθέτοντας σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο Τύπος διαστρέβλωσε τα λόγια του.

«Επέλεξα να το μοιραστώ γιατί έχοντας περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες συνεργαζόμενος με βετεράνους σε όλο τον κόσμο, θεωρώ ότι το σημαντικότερο πράγμα είναι να είσαι ειλικρινής και να μπορείς να δώσεις χώρο στους άλλους να μοιράζονται χωρίς ντροπή τις εμπειρίες τους» σχολίασε ο πρίγκιπας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ